Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Watch Dogs za PS3 i PS4 kupite po najboljoj cijeni na tržištu uz besplatnu dostavu!

Watch Dogs na Mondu
Foto: Mondo
1/13
PR
Autor
PR članak
08.05.2014.
u 16:17

Na Mondu rezervirajte svoj primjerak igre Watch Dogs za PS3 i PS4 i kupite je po najboljoj cijeni na tržištu uz besplatnu dostavu.

Ubisoft 27. svibnja na tržište izbacuje jedan od najočekivanijih naslova u ovoj godini – igru Watch Dogs za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One i PC. Virtualnu adrenalinsku avanturu nazivaju glavnom konkurencijom GTA V.

Na Mondu rezervirajte svoj primjerak igre Watch Dogs za PS3 i PS4 sada i kupite je po najboljoj cijeni na tržištu uz besplatnu dostavu. Akcijska cijena za PS3 je 369,99 kn, a za PS4 449,99 kn.

Akcijske cijene odnose se na prednarudžbe do 27. svibnja, prije izlaska igre na tržište. Nakon toga će redovna cijena biti 499,99 kn za PS3 i 549,99 kn za PS4.

"Hakiranje je naše oružje"

Nadziri i hakiraj sve oko sebe manipulacijom uređaja spojenih na gradsku mrežu i pretvori Chicago u najubojitije oružje. Riješi se neprijatelja pomoću svog vjernog pendreka ili se odvaži na pucačinu pištoljima u stilu najboljih FPS igara. Sjedni za volan više od 65 najnovijih vozila i istraži ovaj ogroman grad dok ispunjavaš svoje misije.

Radnja igre Watch Dogs smještena je u gradu Chicago gdje je sve povezano središnjom kompjuterskom mrežom. Watch Dogs istražuje utjecaj tehnologije na društvo. Koristeći grad kao glavno oružje, ukrcat ćete se na osobnu misiju u borbi za pravdom. Igra donosi napredno i fenomenalno vizualno iskustvo. Uz to, ima i dinamičnu navigaciju koja igračima omogućuje dubinsko istraživanje Chicaga: od krovova zgrada pa sve do opasnog podzemlja.

Haker u borbi protiv korupcije i nepravde

Igrač preuzima ulogu Aidena Pearcea, briljantnog hakera, koji je u potrazi za pravdom. Nakon što je doživio obiteljsku tragediju, vraća se po osvetu i radi kaos na gradskim ulicama. Njegov glavni gadget je smartphone koji mu pomaže da grad pretvori u moćno oružje. Aiden postaje moderni junak koji je od krvi i mesa te se nosi  i suočava s posljedicama svojih  djela.

Smartphone kao moćno oružje

Central Operating System (ctOS) središnji je sustav koji povezuje kompletnu gradsku infrastrukturu i kontrolira sve u Chicagu: od gradske tehnologije, učinkovitosti prometa i javnog prijevoza, telekomunikacija do kontrole gradskog kriminala i ključnih podataka o stanovnicima. Aiden svojim pametnim telefonom iz dlana manipulira ctOS-om i preuzima kontrolu nad gradskom infrastrukturom, otvara pristup sigurnosnim kamerama, preuzima osobne podatke kako bi locirao svoju metu, kontrolira prometnu rasvjetu i javni prijevoz kako bi zaustavio neprijatelja i još mnogo toga. Ukratko, sve što je povezano sa ctOS-om može postati njegovo moćno oružje.

Ulična pravda i impozantna vozila

Aiden živi u gradu u kojem se na nasilje često odgovara još većim nasiljem i to ga je naučilo kako da se bori i brani na ulici. Za vrijeme ove napete avanture, Aiden na raspolaganju ima više od 30 tradicionalnih oblika oružja: superiorni pucač bez konkurencije, palicu za razarajuće udarce i dr. Srećom, Aiden se ne mora gradom kretati oslanjajući se samo na svoje noge već na raspolaganju ima više od 65 automobila s kojima može istraživati Chicago i njegove ogromne i zamršene prometnice.

Najočekivaniji naslov 2014. godine naručite na Mondu već danas po ekskluzivnoj i najnižoj cijeni na tržištu!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?