Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NATJEČAJA

„Vozi EKO“

Vozi EKO
Marko Lukunić/Pixsell
27.04.2023.
u 15:00

ČLANAK 1: ORGANIZATOR
Natječaj “Vozi EKO” raspisuje: Večernji list d.o.o. (OIB: 92276133102), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz nagradnog natječaja.

ČLANAK 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži da sudionici u sklopu obrasca u članku na vecernji.hr riješe u što kraćem vremenu kviz i unesu kontakt podatke (vlastito ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona), raspisuje se u svrhu promocije Večernjeg lista d.o.o kao priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 27. travnja 2023. do 11. svibnja 2023.

ČLANAK 3: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, osim radnika zaposlenih kod Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, braće i sestre). Slanjem uradaka prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

ČLANAK 4: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje u periodu trajanja natječaja zadovolje uvjete održavanja natječaja. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili krši Pravila nagradnog natječaja ili svojim postupcima narušava ugled i šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja uvjeta propisanih ovim pravilima.

ČLANAK 5: SADRŽAJ NAGRADNOG NATJEČAJA
Organizator će u razdoblju od 27. travnja 2023. do 11. svibnja 2023. prikupljati prijave putem obrasca u članku na vecernji.hr koje će obuhvaćati pitanja iz poznavanja upravljanja vozilom i kontakt podatke (vlastito ime i prezime, osobnu adresu, e-mail adresu i broj telefona). Nakon navedenog perioda, žiri sastavljen od predstavnika Večernjeg lista će izabrati najbrže prijave čitatelja koji će se imati priliku natjecati u sigurnoj i ekološkoj vožnji na manifestaciji Vozi EKO.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Žiri odabire 20 najbržih prijava, a imena najbržih natjecatelja bit će objavljena najkasnije do 15. svibnja 2023. na portalu vecernji.hr.

ČLANAK 7: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će osobno obaviješteni o sudjelovanju u natjecanju. Sudjelovanje je neprenosivo na treću osobu.

ČLANAK 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

ČLANAK 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

ČLANAK 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA
Imena svih dobitnika, odnosno pobjednika bit će objavljena do 15. svibnja 2023. godine na web lokaciji https://www.vecernji.hr

ČLANAK 11: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 12: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora. Večernji list d.o.o.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije