Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R18 Ultra Chair

Stolac budućnosti dizajniran je u Audiju po uzoru na 24h Le Mansa

audi stolac (1)
Foto: Audi
1/3
22.12.2012.
u 15:40

Stolac je izrađen od karbonskih vlakana i aluminija, izuzetno je lagan ali čvrst.

Osim izvrsnih vozila iz Audia ovih dana stiže još jedno dizajnersko dostignuće. Ultra lagani stolac nazvan \"R18 Ultra Chair\" dizajniran po uzoru na Audijev prototip koji se natjecao na poznatoj utrci 24 sata Le Mansa.

R18 Ultra Chair predstavljen je na prestižnoj dizajnerskoj izložbi Design Miami, a kao prototip predstavljen je na sajmu namještaja u Milanu. Tamo ga je isprobalo više od 1500 posjetitelja koji su davali svoje ocjene prototipu nakon čega su ga Audijevi dizajneri i inženjeri prilagodili u skladu s primjedbama i prijedlozima posjetitelja.

Stolac je izrađen od karbonskih vlakana i aluminija, izuzetno je lagan ali čvrst.

 

 

 

Komentara 1

ZE
zeus10
16:05 22.12.2012.

Izgleda udobno.. NE :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije