Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u Hrvatskoj

Stigao redizajnirani Hyundai i20 po cijeni od 89.990 kuna

Hyundai i20
Foto: Hyundai
21.12.2018.
u 09:55

Hyundai i20 sada dolazi uz najsuvremeniji Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim standardima

U Hrvatsku je stigao redizajnirani Hyundai i20, osvježena verzija druge generacije korejskog predstavnika B segmenta koji je predstavljen 2014. godine. Karakterizira ga mladenačkiji i dinamičniji dizajn zahvaljujući redizajniranim prednjim odbojnicima i novoj prepoznatljivoj Hyundai kaskadnoj rešetki hladnjaka. Po prvi put dolazi uz mogućnost kombinacije nekoliko boja karoserije i dvije boje
krova. Tomato Red, Champion Blue i Clean Slate potpuno su nove boje karoserije dok je spektar boja interijera proširen s Blue, Red Point i Blue Point bojama.

Novi 7-inčni dodirni zaslon u boji pruža vozačima pristup važnim komunikacijskim, navigacijskim i audio funkcijama u pokretu. Prostrani interijer u novom i20 idealan je za aktivni način života vozača jer pruža odličnu prostranost za putnike u okviru svoje klase. Kapacitet od 326 litara jamči dovoljno prostora u prtljažniku što ga čini idealnim i za duža putovanja i za vožnju gradom.

Hyundai i20 sada dolazi uz najsuvremeniji Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim standardima.

Sveobuhvatan paket pomoći vozaču nudi značajne pasivne i aktivne sigurnosne tehnologije, a jedan je od primjera sustav pomoći za izbjegavanje frontalnog sudara koji koristi prednju kameru i upozorava vozača u opasnim situacijama, a ako je potrebno i autonomno koči u nuždi. Ostale tehnologije uključuju sustav upozorenja o mogućem umoru vozača koji prati ponašanje vozača tijekom vožnje te sprječava moguće nesreće dok sustav pomoći zadržavanja u voznom traku upozorava o nesigurnim pokretima pri brzinama iznad 60 km/h.

U ponudi su dva benzinska motora, atmosferski 1,2-litreni s 84 KS koji uz početnu opremu Trend stoji 89.990 kuna i turbobenzinski 1,0 T-GDI sa 100 KS, koji uz opremu Style košta 98.805 kuna. Dostupan je i uz 7DCT automatizirani mjenjač s dvije spojke koji uz opremu Premium NAVI stoji 124.445 kuna.

Pogledajte video o prometnim kaznama - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu:

Ključne riječi

Komentara 6

PI
PijaniMraz
16:45 21.12.2018.

Cemu komentirati kad Admin izbrise i bezazleni komentar o ovom autu jer te blokirao zbog necega sto si rekao njegovim miljenicima Srbima?!

SO
Sobrudolf
21:31 25.12.2018.

Ma da, stigla je i 4000 kn viša cijena za auto kojem su samo svjetla i štopovi izmijenjeni!

HA
hacker
15:46 21.12.2018.

Pristojan automobil ali ima par sitnica koje ruše dobar dojam, recimo nema serijski ugrađene zvučnike u zadnjim vratima osim u najskupljoj opremi. Nema zadnjih zvučnika a dobije se LCD Color touch screen audio sustav što nema nekog smisla... Također 7DCT mjenjac nije dostupan s nižim paketima opreme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije