Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Sa sedam Večernjakovih kupona novi Hyundai voziš doma

Hyundai i30
Foto: Hyundai
1/6
10.05.2017.
u 18:21

U bubanj za dobitak novog Hyundaija i30 ulaze svi koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 7 različitih nagradnih kupona (ili 6 različitih nagradnih kupona i džoker kupon)

Ako ste planirali nabaviti novi automobil sada je prava prilika da ga osvojite u vašem Večernjaku. Izrezujući nagradne kupone možete osvojiti novi Hyundai i30 1.4 Style Plus vrijedan 131.000 kuna. Od nedjelje 14. svibnja 2017. do subote 20. svibnja 2017. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U nedjelju, 21. svibnja, bit će objavljen i džoker kupon.

Sretni dobitnik uživat će u bogato opremljenom Hyundaiju i30 1.4 Style Plus s kamerom za vožnju unatrag, automatskim dvozonskim klima uređajem s automatskim odmagljivanjem stakala, zračnim jastucima za vozača i suvozača, bočnim zračnim jastucima i zavjesama, ABS-om, ESP-om, aluminijskim naplatcima, kožom presvučenim kolom upravljača i ručicom mjenjača, i još puno toga.

Naravno, tu je i nagrađivani dizajn, kao i 5 godišnje trostruko Hyundai jamstvo bez ograničenja kilometraže.

U bubanj za dobitak novog Hyundaija i30 ulaze svi koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 7 različitih nagradnih kupona (ili 6 različitih nagradnih kupona i džoker kupon). Tako sakupljenih 7 kupona čitatelji trebaju ispuniti s osobnim podacima i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – U Večernjaku kupon izreži i Hyundai odvezi “
p.p. 915
10002 Zagreb

Pošiljke sa 7 ispravno ispunjenih kupona trebaju stići najkasnije do 30. svibnja 2017. u 15h kako bi sudjelovale u izvlačenju. Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u srijedu 31. svibnja u 14h. Izvući će se 1 dobitnik slučajnim odabirom, a dobitnik nagradne igre „U Večernjaku kupon izreži i Hyundai odvezi “bit će objavljen u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja. 

Svima želimo puno sreće.

Foto: Promo

 

Komentara 2

Avatar VitoBH
VitoBH
23:08 14.05.2017.

Sreća pa nije nagrada neki Renault, inače bi sretni dobitnik stalno bio u servisu na popravku.

DU
Deleted user
11:11 13.05.2017.

Ovaj je moj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije