Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIKOM DO AUTOMOBILA

Pretplata kao i za mobitele: Auto u najam i miran san

FlexDrive najam automobila
Foto: iStock
1/2
01.12.2022.
u 09:41

FlexDrive, najfleksibilniji mogući najam automobila – mogućnost plaćanja kao što plaćamo pretplatu za mobitele, Netflix, igrice…

Kupovina automobila vrlo se često može pretvoriti u noćnu moru. Jer treba odlučiti što izabrati – novi ili polovni, koliko se treba čekati jer vama automobil treba baš sada, a informirani ste da je rok isporuke novih automobila tri do šest mjeseci. Naravno, u tom razdoblju i cijena može biti još veća od one koju ste čuli, a već je astronomska. Na koji način kupiti – kredit ili leasing, koliko zapravo traje administracija oko dobivanja kredita, jamca je gotovo nemoguće naći, koja je banka najpovoljnija i hoće li u konačnici s obaveznom kamatom vaš novi automobil srednje klase koštati kao da ste kupili formulu jedan? A opet – odlučite li se za polovni automobil, koji je, uzgred rečeno, također poprilično skup posebno zadnjih mjeseci – unaprijed znate da morate imati i vrsnog mehaničara jer sve ima svoj vijek. Niste ni u mogućnosti provjeriti što ste zapravo kupili i vrlo je vjerojatno da ćete doživjeti neugodno iznenađenje pa će početna nešto niža cijena na kraju doseći astronomsku. Milijun je to razloga za besane noći, napetu kućnu atmosferu i stres na najjače. Ali sada postoji način da izbjegnete stres i do automobila dođete klikom, bez nervoze, bez zaduživanja, uz uvjete koji su prihvatljivi.

FlexDrive najam automobila

Svoje snove možete ostvariti tako jednostavno zahvaljujući usluzi FlexDrive. Nije to neka druga galaksija nego moderno, napredno, elegantno i prihvatljivo rješenje da bi koristili automobil baš koliko vi želite. Posebno je to zanimljivo novim generacijama koje sve manje smatraju da je limeni ljubimac statusni simbol i potreba. Naprotiv, žele što manje obveza, fleksibilnost i mobilnost, ali bez otegotnih okolnosti koje donose velika kašnjenja u isporuci, krediti i zaduženja. Sve je to moguće uz Hertz uslugu FlexDrive. Danas je uobičajeno plaćati pretplatu za mobitel, Netflix, igrice… sve to pojednostavljuje život, tehnologija “trči” neslućenom brzinom i bez tih suvremenih mogućnosti bilo bi gotovo nemoguće obavljati sve što se od nas očekuje svakodnevno. Generacija “Z” usvojila je i “usavršila” sve te prednosti koje – nije pretjerano reći – život znače jer vrijeme je novac, a pretplata na sve što nam je potrebno uveliko štedi vrijeme. Tako će pretplata na automobil vrlo brzo postati način života.

To je mogućnost da dobijete automobil s fiksnom mjesečnom cijenom i zadržite ga baš onoliko koliko vam je stvarno potreban. Ima još bezbroj prednosti: vozilo je moguće preuzeti u roku od 24 sata, jednostavno ugovaranje najma bez zamorne birokracije, sami možete odrediti duljinu trajanja najma, nakon najma možete vozilo i kupiti po posebnoj cijeni, za vrijeme trajanja najma možete mijenjati automobile, plaćate fiksnu mjesečnu cijenu najma bez obzira na sezonalnost… Dodatna prednost je i gratis tri tisuće kilometara mjesečno, besplatni dodatni vozač ako za to postoji potreba, otkup odgovornosti za moguću štetu na vozilu, održavanje i popravak, zaštita od krađe, pomoć na cesti, zamjenski automobil u slučaju štete…

Nema skrivenih troškova

Sve to zvuči idealno, a ima li kakvih dodatnih, skrivenih “caka” koje bi nas kada se odlučimo na tu privlačnu ponudu – mogle neugodno iznenaditi? Ne, nema neugodnih iznenađenja. FlexDrive usluga temelji se na mjesečnoj pretplati. Prije preuzimanja vozila potrebno je platiti početnu pretplatu koja je jednaka iznosu dvije mjesečne najamnine. Ali nakon 18 mjeseci neprekidnog najma pretplata se u cijelosti vraća. Izabrani automobil moguće je preuzeti u nekoj od brojnih poslovnica Hertza diljem Hrvatske. A također, uz nadoplatu, postoji mogućnost dostave na željenu lokaciju.

Najam se obnavlja svakog mjeseca, a ako ga želite prekinuti dovoljno je poslati obavijest e-poštom najmanje šest dana prije dospijeća plaćanja.

Foto: Shutterstock

Mogućnost zamjene za drugi model

Nakon što ste iznajmili automobil i vozili ga neko vrijeme, možda ćete ga poželjeti zamijeniti nekim drugih modelom. Uz Flex Drive to možete jednostavno i učiniti. Potrebno je samo da izaberete neki drugi automobil iz ponude te ukoliko je potrebno platite razliku pretplate između 2 modela automobila.

Primjer: Unajmljujete vozilo s mjesečnom najamninom u iznosu od 250 € i na početku najma ste platili pretplatu od 500 €. Ako želite prijeći na vozilo s mjesečnim najmom od 350 €, onda će dodatni iznos koji ćete morati platiti biti 700-500 € = 200 €.

Imajte na umu da će vam nakon 18 mjeseci neprekidnog najma biti vraćen iznos početne naknade za pretplatu (500 €), dok će dodatni iznos (tj. 200 € u primjeru) biti vraćen nakon što istekne 18 mjeseci najma od datum plaćanja.

I dodatni vozači mogu biti uključeni u cijenu FlexDrive najma besplatno uz uvjet da imaju najmanje 21. godinu i vlasnici su hrvatske, europske ili međunarodne vozače dozvole minimalno godinu dana.

Svi automobili dostupni za najam minimalno su rabljeni, prošli su tehnički pregled i nisu stariji od tri godine.

Primjerice Seat Ibizu je moguće unajmiti po cijeni od 320 eura mjesečno, Hyundai i20 po cijeni od 385 eura mjesečno, a u ponudi su još brojni drugi modeli koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Automobil može postati vaš

Uslugu FlexDrive može koristiti svatko, ali prvenstveno je namijenjena fizičkim osobama i malim tvrtkama. Minimalno razdoblje najma je jedan mjesec. Ne postoji definirani datum završetka. Tijekom najma možete dva puta mijenjati automobil. Ako je iste kategorije – neće biti ni dodatnih troškova. A ako ste se zaljubili u „svoj“ privremeni automobil, on doista može postati vaše vlasništvo.

Hertz FlexDrive omogućit će vam da ga kupite po posebnoj cijeni. Ta nova usluga, ta tako primamljiva ponuda izazvala je veliko zanimanje. To nije čudno, jer sada je moguće imati i automobil i miran san bez noćnih mora o kreditu, dugu, „utegu“ oko vrata koji zagorčava svaki dan. To je prošlost. Sada je moguće voziti željeni automobil, uz mjesečnu ratu, a o svemu ostalom brine Hertz FlexDrive.

Sadržaj nastao u suradnji s Hertz.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije