Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
365 dana vožnje za 0 kn

Odvezite se u budućnost uz električni Volkswagen UP!

NI VWUP
Foto: VL
16.02.2018.
u 09:00

Skupljajte kupone i godinu dana vozite se u električnoj izvedbi Volkswagenova najrazigranijeg modela

Električni automobili postaju naša svakodnevica, a sada imate priliku iskusiti trend o kojem cijeli svijet bruji, i to na 365 dana. Uzmite godišnji odmor od troškova za gorivo, buke i zagađenja uz električni Volkswagen UP!, koji ćete moći osvojiti u nagradnoj igri Večernjeg lista od 16. do 21. veljače.

Volkswagen UP! kombinira sve prednosti malog električnog automobila za bezbrižno iskustvo vožnje. Zahvaljujući potpuno električnom pogonu, ne treba nimalo goriva, a istodobno pruža mnogo dinamičniju vožnju – gotovo trenutačnim ubrzanjem UP!, koji je otprije poznat kao "živahan" auto, postaje još življi. U vožnji ćete osjetiti i ugodan zvuk potpune tišine. UP!-ov električni motor ne proizvodi nikakav zvuk, što osigurava mirnu i opuštajuću vožnju. Za kraj, spomenimo i njegovu kompaktnu veličinu i praktičnost. UP! ima dovoljno prostora u unutrašnjosti, a parkiranje je izrazito lako.

Ako želite osvojiti ovaj idealan gradski autić na godinu dana, zaigrajte nagradnu igru Večernjeg lista od petka 16. veljače i do utorka 20. veljače skupite 5 kupona. Ako propustite jedan od kupona, budite bez brige – 21. veljače naći ćete džoker-kupon. Odvezite se u budućnost bez računa za gorivo u električnom Volkswagenu UP!. Kupone možete slati do izvlačenja 28. veljače na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Uz Večernji do 365 dana električnog UP!-a“
p.p. 927
10000 Zagreb

Pravila nagradne igre možete naći ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije