Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na tržištu

Obnovljeni C-Elysée po cijeni od 89.900 kn

Post-production : Astuce Productions
Foto: Citroën
1/2
13.04.2017.
u 09:00

Osuvremenjena novim svjetlima te naprednijom opremom, nova Citroënova limuzina nudi se u benzinskoj i dizelskoj inačici

Citroën je modelu C-Elysée dizajn dopunio novim prednjim krajem, stražnjim 3D svjetlima, novim ukrasnim poklopcima kotača i 16-inčnim naplatkom od lagane legure. Poznat je po udobnosti i prostranosti, a sada je oplemenjen i tehnologijama koje olakšavaju vožnju zahvaljujući sustavima Citroën Connect Radio i Citroën Connect Nav sa 7-inčnim tabletom osjetljivim na dodir.

Dizelaš od 104.275 kn

Na hrvatsko je tržište upravo stigao po cijeni od 89.900 kuna, koliko stoji u benzinskoj izvedbi od 82 konjske snage. Za BlueHDi inačicu od 99 KS cijena iznosi od 104.275 kn. Citroën C-Elysée namijenjen je kupcima koji traže trovolumensku limuzinu. Proizvodi se u Vigu u Španjolskoj. Uz nova svjetla i masku izvana, robusnost je naglašena i u interijeru, gdje dominira bogata armaturna ploča i izdržljivi materijali jednostavni za održavanje. Instrumentna ploča osuvremenjena je novim brojčanicima.

Kompaktan, ali i prostran

C-Elysée kompaktan je izvana, a istodobno straga nudi prostor dostojan većih vozila te prtljažnik od 506 l. Ova moderna i prostrana limuzina sada je opremljena i kamerom za vožnju unatrag te najnovijim audio i navigacijskim sustavom. U početnoj opremi donosi, primjerice, daljinsko centralno zaključavanje, prednje i bočne zračne jastuke, LED dnevna svjetla, grijane i električno podesive retrovizore, prednje el. podizače stakala, djeljivu i preklopivu stražnju klupu, putno računalo, radio CD MP3, ručni klima-uređaj, maglenke.

>> Citroën SpaceTourer s devet sjedala, tri motora, dvije duljine

>> Promjena nakon 15-ak godina: Policajci više neće voziti Škode, nego Ford i Citroën

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije