Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo izdanje

Nissan je predstavio pametniju i štedljiviju Navaru

Nissan Navaro
Foto: Nissan
1/6
10.07.2019.
u 05:30

Među glavnim je značajkama nove Nissan Navare čišći, napredniji i učinkovitiji motor. Nova Navara ispunjava uvjete nove emisijske norme Euro 6d-Temp na snazi do prosinca 2021.

Nissan je svoj pick-up model Navara predstavio u još snažnijem, pametnijem i energetski učinkovitijem izdanju, upotpunjeno nizom značajki. Ovoga tjedna kreće u prodaju diljem Europe. Zahvaljujući terenskim sposobnostima i ugrađenoj tehnologiji, Navara se može pohvaliti vrhunskim performansama na cesti i izvan nje. Svjetsku premijeru ovom prilikom doživljava verzija produljene kabine sa stražnjim ovjesom s pet spona.

Među glavnim je značajkama nove Nissan Navare čišći, napredniji i učinkovitiji motor. Nova Navara ispunjava uvjete nove emisijske norme Euro 6d-Temp na snazi do prosinca 2021. Zahvaljujući dodatku dvostrukog turbopunjača povećan je okretni moment (+20 Nm) osnovnog motora sa 163 konjske snage. Zaustavni put i put kočenja smanjeni su zahvaljujući disk-kočnicama na svim kotačima. Pojačani stražnji ovjes daje novoj Navari snažniji izgled kada nije natovarena, a novitet se, dakle, može pohvaliti i prvom primjenom multi-link stražnjeg ovjesa na verziji s produljenom kabinom.

Nissan Navaro
1/6

Uvedene su nove tehnološke značajke kako bi se upotpunile postojeće napredne tehnologije i tehnologije Nissanove inteligentne mobilnosti. U vozilo je ugrađen novi multimedijski sustav NissanConnect s još praktičnijim 8-inčnim zaslonom i povezanim uslugama.

Serijska oprema najprodavanije inačice Tekna uključuje: sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, nadzor brzine na nizbrdici, inteligentni sustav za izbjegavanje frontalnih sudara i inteligentni Around View Monitor. Kao i sva Nissanova laka gospodarska vozila, Navara dolazi s najduljim proizvođačkim jamstvom na tržištu u trajanju od pet godina ili 160.000 km. Cijena izvedbe s produljenom kabinom iznosi 228.000 kuna, dok izvedbe s dvostrukom kabinom stoje od 251.000 kuna. Navara je dostupna na 109 tržišta diljem svijeta, zbog čega Nissanovo poslovanje u pogledu vozila konstruiranih po principu karoserija na šasiji i lakih gospodarskih vozila bilježi stalan rast. Proizvodi se u tvornicama u Španjolskoj, Kini, Meksiku, Tajlandu i Argentini.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije