Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gnjevne reakcije

Najbahatiji vozač na svijetu? Zauzeo četiri mjesta da mu ne ogrebu auto

Fabio Silva
Foto: Facebook
04.07.2017.
u 12:58

Žao mi je što ne želim da idioti unište moj ponos i diku, komentirao je Silva

Bahato ponašanje u prometu živcira većinu vozača, a posebno je iritantno kad netko svojim automobilom zauzme više od jednog parkirališnog mjesta.

Po tom kriteriju možda najiritantniji vozač na svijetu je Fabio Silva koji zauzima čak četiri mjesta kako mu nitko ne bi oštetio automobil. Silva se "proslavio" nakon što je njegov bijeli Seat snimljen na sredini četiri mjesta u Spaldingu u Engleskoj prošle subote. Slika se proširila društvenim medijima, a uskoro se pojavila još jedna na kojoj njegov auto zauzima dva mjesta, pa je postalo jasno da je riječ o navici.

No mladić brani svoj stil parkiranja.

– Počnite trošiti stotine funti na svoj auto pa ćete razumjeti moj stav. Žao mi je što ne želim da idioti unište moj ponos i diku – komentirao je Silva, prenosi LincolnshireLive.

Na društvenim mrežama mnogi su ga napali i izvrijeđali, no neki su ga čak i branili.

– Kad vidim nekoga da otvara vrata na drugom autu, ne krivim ga što je tako parkirao – napisao je jedan čovjek.

Komentara 5

DO
dopizdilomi
13:32 04.07.2017.

Slično je i kod nas. Parkinzi se iscrtavaju i dalje po zakonu iz šezdesetih iako su automobili "narasli". Ako parkiraš automobil normalno ne postoji mogućnost normalnog izlaska iz njega.

Avatar Mican999
Mican999
14:34 04.07.2017.

Kupio Seata pa misli da je Boga za bradu povuko. A kaj bi bilo da je kupio mečku ili još nešto skuplje. Toga bahatog žutokljunca bi fakat trebalo dobrano spustiti na zemlju. Sad bi mu trebalo potražiti tu kramu od auto i dobrano ga išarati.

RI
rikavac
16:39 04.07.2017.

Steta sto kod nas ne dolazi pa da parkira tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije