Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene ostaju visoke

Na nove automobile više se neće čekati i do godinu dana, ali sada postoji drugi problem za kupce

Opel
11.01.2023.
u 15:01

Iako će od tvornica mnogi dobiti povoljnije cijene automobila, pojeftinjenja za kupce nema niti ih, kažu trgovci, može biti. Štoviše, u drugom dijelu ove godine također su moguće 2-3% veće cijene

Komentara 11

BE
benestyih
15:13 11.01.2023.

Nemojte kupovati elektricne automobile, struje nema ni za lijeka, ni za dva lista kupusa skuhati, kamoli za elektricne automobile. Vidite da je Elon Musk izgubio 200 miliardi na burzama, to je propala industrija, slijede godine energetske krize, dakle od toga nema nista.

MO
modovisisajteMaraschino
15:22 11.01.2023.

dobri stari dizeli, rekao sam ja da ćemo vozit dizele i dalje a oni neka se nose sa svojim ek0schit odredbama

DU
Deleted user
15:14 11.01.2023.

Neka propadnu svi i proizvođači i trgovci.Sve lihvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije