Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Može li se u Hrvatskoj kupiti solidan auto ispod 80.000 kuna

Uz analizu ponude najpovoljnijih automobila i vodič kroz autoškole, u novom broju magazina AutoStyle pročitajte i koliko stoji putovanje iz Zagreba do Splita i Pule autocestom i državnom cestom te na koje sve automobile u idućih godinu dana možete iskoristiti poticaje za kupnju ekoloških vozila.
13. srpnja 2020. u 16:45 1 komentara 1814 prikaza

Istražili smo jesu li – pritisnuti sve strožim ekološkim normama i sve skupljom naprednom tehnologijom – s našeg tržišta nestali najpovoljniji automobili.

AutoStyle Pomlađuje li se hrvatski vozni park?

Novi broj magazina AutoStyle potražite u srijedu 15. srpnja na dar uz Večernji list! I ovaj broj donosi pregršt zanimljivih i korisnih tema koji će vam pomoći oko brige za vaše limene ljubimce, ali i informirati vas sa novostima i zanimljivostima!

Vodič kroz autoškole

U koju autoškolu upisati moje dijete? Pitanje je to koje muči mnoge roditelje jer odluka stvarno nije lagana. Izbor je velik, a cijena i kvaliteta instrukura varira. Zato svakako provjerite naš vodič kroz autoškole iz kojeg možete saznati gdje u Hrvatskoj kandidati najčešće prolaze na ispitu te na što valja posebno paziti kako biste zadovoljili na dijelu ispita koji podrazumijeva vožnju u realnim prometnim uvjetima.

Jesu li visoke cijene automobila posljedica regulacije?

Također, istražili smo jesu li – pritisnuti sve strožim ekološkim normama i sve skupljom naprednom tehnologijom – s našeg tržišta nestali najpovoljniji automobili. Je li netko ipak uspio ponuditi konkretan automobil, sa solidnom opremom, za manje od 80.000 kuna? U ponudi domaćih prodajnih salona pronašli smo samo šest takvih modela. Saznajte koji su i čitajte sve o najpovoljnijim modelima u novom broju AutoStyle-a!

Novi Autostyle - dar uz Večernji list U srijedu Novi Autostyle - dar uz Večernji list

Koliko će vas koštati putovanje Zagreb - Split?

Uz analizu ponude najpovoljnijih automobila i vodič kroz autoškole, u novom broju magazina AutoStyle pročitajte i koliko stoji putovanje iz Zagreba do Splita i Pule autocestom i državnom cestom te na koje sve automobile u idućih godinu dana možete iskoristiti poticaje za kupnju ekoloških vozila. Izabrali smo pet najboljih automobila iz rent-a-car ponude za odlazak na godišnji odmor, a u novom broju magazina AutoStyle čeka vas još mnogo zanimljivih tema.

Ne propustite novi broji u srijedu 15. srpnja na DAR uz Večernji list!

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Hotel Boškinac
Hotel Boškinac
Uspješna turistička priča u zagrljaju paške čarolije