Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AutoStyle

Može li se u Hrvatskoj kupiti solidan auto ispod 80.000 kuna

13.07.2020.
u 16:45

Uz analizu ponude najpovoljnijih automobila i vodič kroz autoškole, u novom broju magazina AutoStyle pročitajte i koliko stoji putovanje iz Zagreba do Splita i Pule autocestom i državnom cestom te na koje sve automobile u idućih godinu dana možete iskoristiti poticaje za kupnju ekoloških vozila.

Istražili smo jesu li – pritisnuti sve strožim ekološkim normama i sve skupljom naprednom tehnologijom – s našeg tržišta nestali najpovoljniji automobili.

Novi broj magazina AutoStyle potražite u srijedu 15. srpnja na dar uz Večernji list! I ovaj broj donosi pregršt zanimljivih i korisnih tema koji će vam pomoći oko brige za vaše limene ljubimce, ali i informirati vas sa novostima i zanimljivostima!

Vodič kroz autoškole

U koju autoškolu upisati moje dijete? Pitanje je to koje muči mnoge roditelje jer odluka stvarno nije lagana. Izbor je velik, a cijena i kvaliteta instrukura varira. Zato svakako provjerite naš vodič kroz autoškole iz kojeg možete saznati gdje u Hrvatskoj kandidati najčešće prolaze na ispitu te na što valja posebno paziti kako biste zadovoljili na dijelu ispita koji podrazumijeva vožnju u realnim prometnim uvjetima.

Jesu li visoke cijene automobila posljedica regulacije?

Također, istražili smo jesu li – pritisnuti sve strožim ekološkim normama i sve skupljom naprednom tehnologijom – s našeg tržišta nestali najpovoljniji automobili. Je li netko ipak uspio ponuditi konkretan automobil, sa solidnom opremom, za manje od 80.000 kuna? U ponudi domaćih prodajnih salona pronašli smo samo šest takvih modela. Saznajte koji su i čitajte sve o najpovoljnijim modelima u novom broju AutoStyle-a!

Koliko će vas koštati putovanje Zagreb - Split?

Uz analizu ponude najpovoljnijih automobila i vodič kroz autoškole, u novom broju magazina AutoStyle pročitajte i koliko stoji putovanje iz Zagreba do Splita i Pule autocestom i državnom cestom te na koje sve automobile u idućih godinu dana možete iskoristiti poticaje za kupnju ekoloških vozila. Izabrali smo pet najboljih automobila iz rent-a-car ponude za odlazak na godišnji odmor, a u novom broju magazina AutoStyle čeka vas još mnogo zanimljivih tema.

Ne propustite novi broji u srijedu 15. srpnja na DAR uz Večernji list!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:08 30.07.2020.

Može, al ne novi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije