Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI TERENAC

Legendarna Niva slavi 40. rođendan, Lada predstavila posebno izdanje

Lada Niva 4x4
Foto: lada
1/5
13.04.2017.
u 18:22

Neki od automobila bit će čak obojani u vojni kamuflažni uzorak

Tko bi rekao da će toliko izdržati? Lada Niva, koja se sada zove 4x4, proizvodi se od 1977. godine, a osnovni oblik do danas je ostao manje-više isti, bez većih promjena.

Lada je sada povodom 40. godišnjice pripremila posebno izdanje izdanje ovog slavnog ruskog terenca, koje se od standardnog između ostalog razlikuje po oznakama 40th Anniversary na više mjesta te novim bojama eksterijera i interijera.

Neki od automobila bit će čak obojani u vojni kamuflažni uzorak, dok će ostali biti u bež, crvenoj, bijeloj, terakota ili sivo-plavoj boji. Kamuflažne verzije imat će crne kotače, a ostali dvobojne sivo-crne.

Planirano je da ovo izdanje Lade 4x4 u salone stigne u lipnju, no upitno je hoćemo li ih vidjeti na našem tržištu.

Foto: lada

>> Kraj za Ladu Samaru nakon gotovo 30 godina proizvodnje

>> Renault-Nissan dovršio preuzimanje ruskog AvtoVAZ-a

Komentara 9

LU
Lujo123
19:20 13.04.2017.

Jedini pravi terenac uz Toyotu!

SO
sofisticated
19:32 13.04.2017.

Imao sam je priliku vozit za vrjeme odsluženja vrhunski terenac.

GO
goran2hr
20:29 13.04.2017.

Koristili smo ih u DR i bile su OK. S tim da bi nam u satniju poslali neku lošu i neipravnu, onda bi je mi na terenu popravili i sredili, pa bi nam ju uzeli i poslali neku još goru i sve tako redom. I tako nam pošalju jednu bez ulja (tko zna koliko je tako prešla). A nismo imali drugog ulja, nego neko gusto za tenk T55. I mi ga nalijali u Ladu, a ona dalje veselo vozila....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije