Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI EKO

Kreće četvrti Večernjakov „Vozi eko“! Subota, 11. svibnja od 11 sati

Vozi eko
Foto: Shutterstock
29.04.2019.
u 14:29

Večernji list i ove godine donosi svojim čitateljima projekt „Vozi eko“ te u suradnji s partnerima podižemo svijest o sigurnosti u prometu a uz bogati program čeka vas i koncert Nene Belana!

Večernjakov projekt 'Vozi eko' pokrenut je 2016. godine, a ove godine doživljava svoje četvrto izdanje. Kao i svake godine, naglasak smo stavili na važnost sigurnosti u prometu.

Ispunite kviz i prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade! Cilj projekta je podržati i promovirati eko i sigurno vožnju među našim čitateljima i širom publikom, a naglasak je stavljen na važnost sigurnosti pješaka na cesti tijekom školske godine, sudionike u prometu tijekom turističkih sezona i važnost sigurne vožnje motociklista te ponašanje ostalih sudionika u prometu u interakciji s motociklistima i biciklistima. Svi koji žele sudjelovati u natjecanju sigurne i eko vožnje mogu se prijaviti putem kviza u kojem testiramo znanje o prometu i brzinu kojom će čitatelji riješiti kviz. Kviz traje do 24.4., a do 3. svibnja obavijestit ćemo čitatelje koji su najbrže i najtočnije riješili kviz i osvojili mogućnost natjecanja.

U finalnom natjecanju 11.5. ispred Westagte shopping centra možete osvojiti vrijedne nagrade, a natjecatelji će morati pokazati vozačko umijeće i proći zadanu stazu u najkraćem vremenu kako bi osvojili nagrade. Pri tome će morati obratiti pažnju na prometne propise i sigurnost kako ne bi bili kažnjeni kaznenim bodovima što će u konačnici odlučivati o pobjedniku. Stručni tim će mjeriti vrijeme trajanja vožnje i paziti na prometna pravila i skupljanje kaznenih bodova, a oni koji će odabranu trasu prijeći najbrže uz najmanje skupljenih kaznenih bodova, uz poštivanje pravila, dobit će bogate nagrade. Ovim projektom nastojimo povećati sigurnost u vožnji, smanjiti negativne utjecaje na okoliš, povećati društvenu odgovornost u prometu te smanjiti potrošnju goriva.

Uz bogati program za djecu i odrasle (vožnja elektičnim autićima, sigurnost djece u vožnji, simulator sudara, gastronomski kutak i još puno toga), priču zaokružujemo vrhunskom zabavom – za vas nastupa - Neno Belan!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije