Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI TRENER

Jürgen Klopp za volanom nove Opel Mokke

Foto: Opel
1/2
23.04.2020.
u 18:46

Liverpoolov trener i Opelov brand ambasador u fazi zahtjevnih testiranja novog automobila imao priliku napraviti prve kilometre u električnoj Opel Mokki

Liverpoolov trener Jürgen Klopp testni je vozač predproizvodne serije Opelova noviteta, druge generacije Mokke. Opelov brand ambasador uključen je, naime, u testni program u kojem se bruse završni detalji nove Mokke, pa je u fazi zahtjevnih testiranja imao priliku napraviti prve kilometre u potpuno električnoj Opel Mokki.

- Super automobil! Vozio sam ga i ne možete ni zamisliti koliko će vam zabave pružiti! – izjavio je Klopp nakon prvog susreta s novom Mokkom. FIFA-in trener 2019. godine i bivši trener Opelovog partnerskog kluba Dortmunda iz Mainza pravi je ljubitelj Opelovih automobila – u  Velikoj Britaniji ponosno vozi Opel Insigniju s volanom na desnoj strani.

Jürgen Klopp već je osam godina dio Opelove obitelji. Karizmatičan, naočit i zabavan, igrao je glavnu ulogu u više od 20 međunarodnih Opelovih TV kampanja. Uz to Klopp je i motivacijski govornik za Opelove zaposlenike i na dilerskim događanjima, kao i čest partner za intervjue. Stoga ne čudi da je upravo on imao priliku među prvima isprobati novu Mokku.

U svojoj drugoj generaciji Mokka se zove jednostavno Mokka – kao i kada je predstavljena 2012. godine – dakle, bez dodatka slova X u imenu. Nova generacija i dalje je kompaktna i robusna, ali na moderniji način. Prilagođenija je gradskoj vožnji. Učinkovita, čistih, odvažnih linija, i naravno električna. Kupcima će se nuditi izbor između modela pokretanih motorima s unutrašnjim sagorijevanjem ili Mokke s električnim pogonom. Jürgen Klopp tu je odluku već donio; za njega je Opel Mokka zelena  i električna.

Komentara 5

Avatar BettyBU97
BettyBU97
13:10 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Avatar SharonEI85
SharonEI85
15:02 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar MariaHA90
MariaHA90
14:28 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije