Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Honda Jazz

Testirali smo broncom prošaran najprostraniji gradski automobil

Honda Jazz Spotlight
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/6
30.11.2017.
u 15:12

Aluminijski naplaci, kućišta retrovizora, ukrasne lajsne i naljepnice u modernoj boji bronce daju kontrast Jazzovoj crnoj karoseriji

Honda je ponudu nedavno proširila na limitiranu seriju modela Jazz - Spotlight. Aluminijski naplaci, kućišta retrovizora, ukrasne lajsne i naljepnice u boji bronce daju kontrast crnoj karoseriji, te jednako tamnoj unutrašnjosti, gdje su ‘broncom’ presvučeni dijelovi kola upravljača i centralne konzole.

Inače, Jazz se može pohvaliti najprostranijim interijerom i najvećim prtljažnikom u klasi. U karoseriji dugačkoj 399,5 cm nudi prtljažnik na razini komapktne klase - 354 litre. Na stražnjoj klupi voziti se mogu dvije odrasle osobe odnosno tri djeteta, praktičnih pretinaca ima gdje god posegnete. Materijali su kvalitetni, izrada također. Testni primjerak pokreće 1,3-litreni benzinac od 102 konjske snage.

Honda Jazz Spotlight
1/12

Najveći adut svakako mu je izmjerena prosječna potrošnja od 5,3 l/100 km. U gradskim uvjetima odlično pristaje Jazzu, no pri brzinama većim od 120 km/h iritira bukom, bez obzira na šest stupnjeva vrlo preciznog ručnog mjenjača. S druge strane, rad motora na visokim okretajima ide na ruku agilnosti kojoj je prilagođeno i Jazzovo podvozje. Na ubrzavanje do stotke utroši 12 sekundi, a postiže 183 km/h. Honda Jazz Trend Spotlight stoji 142.080 kuna.

Pogledajte i video o pripremi auta za zimu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije