Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljive teme

Darujemo novi broj magazina AutoStyle uz Večernji list

AutoStyle
Foto: VL
29.01.2019.
u 15:58

Novi broj magazina AutoStyle, koji u srijedu 30. siječnja čitatelji dobivaju na dar uz Večernji list, donosi mnoge zanimljive teme, testove i prve vožnje automobila.

U novom magazinu Autostyle pročitajte analizu automobilskog tržišta u 2018. godini, koji su automobili najtraženiji među rekordna 138.753 novoregistrirana automobila prošle godine u Hrvatskoj i analizu poreznog sustava koji guši prodaju novih automobila.

Bili smo na prvim svjetskim testnim vožnjama i donosimo dojmove iz vožnje pete generacije Toyote RAV4 i potpuno novog Seatova najvećeg SUV modela Tarraco. Donosimo sve o 100 noviteta koji će u 2019. godini stići na naše tržište.

Tu je i detaljan pregled svih predloženih izmjena Zakona o prometu na cestama, priča o prednostima električnih automobila koji se na gotovo svim javnim punionicama u Hrvatskoj mogu puniti strujom potpuno besplatno te priča o zaluđenosti kupaca SUV automobilima.

Provjerite što sve trebate imati u kutiji prve pomoći u automobilu da bi ona bila ispravna, a pročitajte i što nas očekuje u bliskoj budućnosti u izvještaju o najvažnijim novitetima sajma potrošačke elektronike CES te još mnogo toga u prvom ovogodišnjem broju magazina AutoStyle Večernjeg lista.

U srijedu 30. siječnja uz Večernji list potražite dar magazin Autostyle koji donosi gomilu zanimljivog sadržaja za sve oktanoljupce!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije