Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cijene malog i velikog servisa od kojih se nećete smrznuti

Q-Service
Foto: Shutterstock
1/7
16.11.2018.
u 09:02

Q-Service je najveća mreža servisnih centara u Hrvatskoj i uključuje više od 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske.

Ako spadate u kategoriju vozača koja se ježi od pomisli na cijene dijelova i servisa, a istovremeno želite samo najbolje za svoj auto, ova bi vam zima mogla biti najtoplija do sada. Naime, Q-Service vam je pripremio zimsku akciju od koje će vam biti toplo oko srca.

Foto: Shutterstock

Što je Q-Service mreža

Q-Service je najveća mreža servisnih centara u Hrvatskoj i uključuje više od 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske. Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu po prihvatljivoj cijeni. Sve usluge servisa i popravka vozila su normirane licenciranim programima i alatima, za svaki model vozila.

Foto: Shutterstock

Ponuda koja vas ne može ostaviti hladnima

Kako bi vaš automobil bio u potpunosti spreman za zimu, u svojoj ponudi Q-Service nudi akcijske cijene koje vrijede u svim Q-Service servisima. Akcijska ponuda omogućuje vam 20% popusta na dijelove za mali i veliki zimski servis, te posebne popuste na akumulatore i zimske gume visoke kvalitete. Tu su i popusti za dodatnu opremu kao što su strugalice za led, gumeni tepisi, cerade i ostalo. Ukratko, jedan posjet Q-Service servisu i vaš auto će biti potpuno spreman za zimu uz najvišu kvalitetu usluge kao i dijelova po najpovoljnijim cijenama.

Foto: Shutterstock

Kako do najpovoljnije ponude?

Osim uštede u novcu i izbjegavanja neugodnih iznenađenja, do najpovoljnije i vama najbliže ponude možete doći vrlo jednostavno. Ukoliko vam je draža komunikacija telefonom, besplatno nazovite broj 0800 91 64 i zatražite ponudu. Ukoliko vam je internetska komunikacija draža, pratite ovaj Q-Service link i zatražite ponudu online.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije