Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje

BMW Serija 4 dotjerana u izvedbama Coupe, Cabrio i Gran Coupe

BMW Serija 4
Foto: BMW
27.01.2017.
u 10:15

Osvježeni su otvori za zrak, bočne linije, a posebno je atraktivan novi stražnji spojler. Birati se mogu i tri nove boje

Tri godine nakon predstavljanja i razdvajanja od Serije 3 te 400.000 prodanih primjeraka, BMW predstavlja osvježenu verziju “četvorke”.

Redizajn je obuhvatio sve tri karoserijske izvedbe – Coupe, Cabrio i Gran Coupe - a donosi ponešto dinamičniji izgled s većim usisnikom zraka s privlačnim rešetkama i novim svjetlima.

Osvježena prednja opcijska LED svjetla zamljenjuju ksenonska svjetla, a LED maglenke su sada standardne. Kupcu je sada na raspolaganju još više dodatne opreme poput Carbon paketa. A birati se mogu tri turbobenzinca u rasponu od 184 do 326 konjskih snaga te tri turbodizelaša od 190 do 313 konja.

Dakako, vrh ponude su M4 Coupe i M4 Cabrio koje pokreće 3-litreni šestcilindraš sa 431 konjskom snagom.

>> Kupujete ili prodajete automobil? Evo kakvo je stanje na tržištu!

>> Evo koje su marke i modeli auta lani bili najprodavaniji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije