Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Auto Hrvatska otvorila novi SEAT i CUPRA prodajno-servisni centar u Zadru

Auto Hrvatska Automobili - novi ovlašteni trgovac za SEAT i CUPRA vozila
04. listopada 2021. u 12:43 427 prikaza
Auto Hrvatska
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/12

Poslovna grupa Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marki SEAT i CUPRA. U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar na adresi Franka Lisice 85, u petak, 1.10.2021. svečano je otvoren novi SEAT I CUPRA prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim marke standardima kvalitete i funkcionalnosti.

 U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci Porsche Croatia na povjerenju  te  naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog SEAT I CUPRA prodajno-servisnog centra. Istaknuo je da će novi Seat i Cupra salon na  300 metara kvadratnim, ponuditi sve modele vozila, od tradicionalnih pogonskih sustava do hibridnih motora.

Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, gospodin Ivo Ivančević koji  je tom prigodom čestitao na novoj investiciji te istaknuo kako niti s jednom tvrtkom Porsche Croatia nije imala takvu brzinu i obujam širenja poslovanja, kao s Auto Hrvatskom.

Čast za tradicionalnim udarcem u gong kojim Auto Hrvatska obilježava sve bitne događaje i uspjehe pripala je gospodinu Tomislavu Rogiću, direktoru marki Seat i Cupra i gospodinu Anti Čerkezu, direktoru prodaje novih vozila tvrke Auto Hrvatska Automobili, kojim je centar svečano proglašen otvorenim.

Marka SEAT trenutačno se može pohvaliti najboljom ponudom koju je ikad imala. Ona nudi šest modela, od najučinkovitijih, tradicionalnih pogonskih sustava na izgaranje do blagih i plugin hibridnih motora.

Auto Hrvatska | Autor : Promo Foto: Promo

CUPRA je nekonvencionalna i drugačija marka koja se temelji na stimulaciji stila i suvremenih performansi te koja iz Barcelone svijet nadahnjuje progresivnim automobilima i doživljajima. 2021. godine marka CUPRA namjerava dokazati da su elektrifikacija i sportski karakter savršena kombinacija tako što će na tržište uvesti plug-in hibridne verzije modela CUPRA Formentor i svoje prvo potpuno električno vozilo, model CUPRA Born.

 Informacije o Auto Hrvatska Poslovnom centru Zadar

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru, omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban popravak postojećeg vozila. U sklopu centra posluje:

  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila
  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za VW vozila
  • Ovlašteni prodajni-servisni centar za Seat i Cupra vozila
  • Ovlašteni servisni centar za Škoda vozila
  • Centar rabljenih vozila
  • Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila

 Svi prodajno- servisni centri posjeduju ISO certifikate 9001, 14001 i 5001 za kontrolu kvalitete, zaštite okoliša i energetsku učinkovitost. 

Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, tvrtka je u mogućnosti ponuditi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnog poslovnog najma.  

Auto Hrvatska | Autor : Promo Foto: Promo

Ovlašteni servisni centar za VW, Audi, Škoda, Seat i Cupra vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.

 Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.

 Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u prodajnim centrima za VW, Audi, Seat i Cupra vozila izloženi su najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina  kupnje vozila. 

 U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar posluje i centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom osobnih i lakih komercijalnih vozila sa širokom lepezom usluga koji pored same kupnje nude i zamjenu vozila po principu “staro za novo“, te čistog otkupa vozila.

Auto Hrvatska | Autor : Promo Foto: Promo

Rabljena vozila moguće je financirati putem financijskog ili operativnog leasinga, bankovnog kredita ili kreditnih kartica. 

U želji za dugoročnom suradnjom sa kupcima uz prodano rabljeno vozilo odobrava se jamstvo u trajanju do 15 mjeseci od dana kupnje, te usluga mobilnog jamstva koji uključuje i prijevoz vozila do najbliže servisne radionice u slučaju iznenadnog kvara vozila.  Auto Hrvatska Automobili je ovlašteni DasWeltAuto partner u Zadru.

HP+ pisači
Revolucionarno
Svijet bruji o tehnološkom čudu iz HP-a: 'Ovaj printer radi umjesto vas, a još čuva i okoliš'
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Filmska priča volontera iz domaće kompanije: 'U 10 godina smo prošli smijeh i suze'