Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testirali smo

Ako imate veliku obitelj, ovo je odlično rješenje

Citroën Space Tourer
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
21.04.2018.
u 10:07

Ako imate veliku obitelj ili hobije zbog kojih bi vam koristio prostran automobil, Space Tourer se nameće kao odlično rješenje

Imate li veliku obitelj ili, pak, prostrano vozilo trebate zbog svojih outdoor hobija, prostrani putnički kombiji uvijek su dobar izbor. Dakako, najzanimljiviji su tvrtkama koje se bave prijevozom bilo za “shuttle” prijevoz ili prijevoz na duže relacije. Novi je igrač na tržištu Citroen Space Tourer, brat blizanac Peugeot Travellera i Toyote ProAce, razvijen na modularnoj platformi koju dijeli s C4 Picassom.

Kompaktnija od dvije ponuđene izvedbe, koja uz 10.600 kn doplate nudi treći red sjedala i smještaj za 8 ljudi, dolazi uz potentan i štedljiv 2-litreni BlueHDi agregat od 150 KS i 370 Nm uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Provjereni dizelaš je odličan, u svim režimima vožnje poletan bez obzira na 1,8 tona mase (11 s do stotke, 170 km/h), a u isto vrijeme vrlo štedljiv. U prosjeku troši oko 8 l.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

U vožnji se Space Tourer bez obzira na dimenzije i kombi formu ponaša kao automobil. Njime se lagano upravlja i u gradskom prometu, gdje će parkiranje biti problem, ali kad se uzme u obzir da je to ipak osmerosjed i tu je ispred konkurencije. Prtljažnik uz 8 sjedala nije raskošan, pruža 507 litara, ali može se povećati do 3968 l.

S bogatom Feel opremom stoji 229.450 kuna (bez PPMV-a koji se zbog 8 sjedala smanjuje za 50%), dok uz luksuznu dodatnu opremu - poput automatskih bočnih kliznih vrata (9700 kn), ksenon farova (7400 kn), navigacijskog i multimedijskog sustava, metalik boje - stoji 316.197 kuna.

Citroën Space Tourer
1/51

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije