Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon parnice

'Tuguješ za Charlesom': Ella Dvornik brutalno odgovorila na komentar pratitelja

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/12
24.04.2024.
u 21:30

Ella Dvornik odgovorila je na komentar pratiteljice da tuguje za Charlesom zato što je za suđenje odjenula zagasitu modnu kombinaciju. Ona joj nije ostala dužna odgovor...

Influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce jučer su, 23. travnja ponovno došli na još jedno ročište na Općinskom sudu u Puli, a ni ovaj put naravno, nisu prošli nezamijećeno. Uskoro bivši supružnici stigli su u pratnji svojih odvjetnika, a kći pokojnog kralja funka taj se put odlučila za zagasitu modnu kombinaciju. 

Nakon što je izašla iz sudnice Ella je na svojem profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije ispred sudnice, a pohvalila se i skupom "torbicom" njezina odvjetnika, odnosno snopom dokumentacije. - Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe. Antonio Volarević nosi najskuplju torbicu - napisala je šaljivo influencerica Ella referirajući se na odvjetnikove spise. 
Jedan Ellina pratiteljica na društvenoj mreži primijetila je kako se Ella odlučila za potpuno crnu odjevnu kombinaciju, a u komentarima je pretpostavila i razlog.

- U crnom, tuguješ za Charlesom - napisala je pratiteljica, na što joj je Ella odgovorila 'pin' i doista označila njezin komentar na vrhu ispod objave. Inače, dok je Ella izlazila iz sudnice s velikim smiješkom na licu, njezin uskoro bivši suprug nije bio tako dobre volje, ali se i on referirao na društvenoj mreži Instagram.  - Ne s bilo kojom odvjetnicom, već mojoj zvijezdom - napisao je Charles i dodao tri emotikona srca. 

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

1/12

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: instagram

 

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu", napisala je na Instagramu kći Dine i Danijele Dvornik 2017. godine kada im je na svijet stigla prva kćerkica Balie Dee. Par je tada bio na glasu kao jedan od omiljenih 'it' domaćih parova, rado viđeni gosti raznih manifestacija, a influencerica je uspješno, unatoč majčinstvu i obvezama, gradila svoju karijeru. Trenutak koji ih je još jednom silno razveselio jest dolazak njihove druge kćerkice Lumi Wren 2020. godine. Osim što se prati svaki njezin korak na društvenim mrežama, Ella se odnedavno ozbiljnije upustila i u glazbene vode projektom Alterella.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije