Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv da održi huhovne vježbe

Apel predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovku

Zagreb: Tijelo sv. Leopolda Mandi?a izloženo vjernicima u istoimenoj crkvi u Dubravi
Zeljko Lukunic/PIXSELL
17.09.2022.
u 12:03

Fra Jozo Zovko trenutačno se nalazi na otočiću Badija kod Korčule, gdje preko ljeta održava duhovne vježbe za brojne grupe iz cijeloga svijeta.

Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije i latinski nadbiskup metropolit Lavova mons. Mieczyslaw Mokrzycki pozvao je fra Jozu Zovka da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine, objavilo je Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne, kojemu je osnivač fra Jozo Zovko.

''Velečasni oče, nadovezujući se na naše prethodne susrete, iskreno želim da vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine. Održavanje duhovnih vježbi predviđeno je u Teološkoj bogosloviji Nadbiskupije Lviv-Brzuchowice od 21. do 24. studenoga 2022. Duhovne vježbe započet će u ponedjeljak 21. studenog večerom, a završit će ručkom 24. studenog. Pobrinut ću se i naknadno Vam poslati program duhovnih vježbi. Hvala što ste blagonaklono prihvatili naš poziv i radostan sam što ćete nas u ovom preteškom trenutku za Ukrajinu i za našu Crkvu upravo Vi, Oče, pratiti u ovom svetom vremenu duhovnih vježbi'', napisao je u svojem pozivu mons. Mieczyslaw Mokrzycki, latinski nadbiskup metropolit Lavova i predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije.

Fra Jozo Zovko trenutačno se nalazi na otočiću Badija kod Korčule, gdje preko ljeta održava duhovne vježbe za brojne grupe iz cijeloga svijeta.

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
12:15 17.09.2022.

Šarlatan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije