Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neo-soul svirka

Mangroove u Vintageu predstavlja pjesme s albuma "Put na mjesec"

mangroove
PR
20.05.2013.
u 12:29

Tijekom koncerta premijerno će biti emitiran i video spot za aktualni singl "U životu je važno" kojeg potpisuje Tvrtko Karačić. Mangroove je zagrebački autorski neo soul funk bend. Na klupskoj sceni postoje od 2003. godine.

Zagrebačka neo-soul grupa Mangroove u četvrtak 23. svibnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru koncertno će predstaviti pjesme s drugog albuma \"Put na mjesec\". Tijekom koncerta premijerno će biti emitiran i video spot za aktualni singl \"U životu je važno\" kojeg potpisuje Tvrtko Karačić.

Mangroove je zagrebački autorski neo soul funk bend. Na klupskoj sceni postoje od 2003. godine, a 2009. objavili su prvi album \'\'Svijet Za Nas\'\'. Njihovi uspješni singlovi \"Blizu\", \"Radio\", \"To se smije\" i \"U životu je važno\" uvršteni su na drugi studijski album \"Put na mjesec\" koji je ove godine bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album klupske glazbe. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije