Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holivudska zvijezda

John Travolta sletio u Zagreb i automobilom otputovao u Sarajevo

john travolta
pixsell
14.12.2011.
u 23:24

Travolta je okupljenim novinarima samo kratko prokomentirao kako je u Sarajevo došao zbog svog novog filma, prenosi Dnevni Avaz

Holivudski glumac John Travolta danas je sletio privatnim avionom na zagrebački aerodrom, ali se  na žalost svih obožavatelja u Hrvatskoj nije puno zadržao. Pod jakim mjerama osiguranja nastavio je put automobilom prema Sarajevu, a svratio je i na planinu Vlašić gdje je u restoranu jednog hotela i ručao. Prema pričama osoblja slavni glumac nije nimalo umišljen pa tako nije imao nikakvih posebnih zahtjeva, a i rado se fotografirao s njima. Travolta je okupljenim novinarima samo kratko prokomentirao kako je u Sarajevo došao zbog svog novog filma, prenosi Dnevni Avaz. Navodno se radi o filmu u kojem će glumiti s Robertom De Nirom, a snimanje bi trebalo početi za mjesec dana.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
02:24 15.12.2011.

premlad je za zagreb, u zagreb dolaze zvijezde tek kad dosade i bogu i ljudima u ostatku svijeta.

BO
bomba
03:34 15.12.2011.

Tako je u Zagreb dolaze kad nemaju kud. Ja sam bio fan U2 prije više od 25 godina. Nije se znalo za njih a ja sam postao pravi zaljubljenik u njihova djela. 1997 g imam 4 karte za koncert U2U2 u sarajevu i molim sve oko sebe koje znam hajmo čekaju nas karte sve sam rezerviro samo se trebamo dovući u Sarajevo. Neće nitko a sve 4 karte su iznosile tadašnjih 80 DM ili današnjih 40 €. tada je u Beču bila karta između 60-80 DM ili 30-40€. U2 dolazi u Zagreb i planiran jedan koncert karta 100 €. Odmah planule. Kad su vidjeli ima novaca tu još jedan koncert i opet prodano sve u trenu. Ja sam ovaj put dobijao karte na poklon zajedno sa suprugom da idem na koncert nisam ih trebao plačati, besplatno na poklon od kuma. rekao sam NE to je preskupo i ja nisam onaj od prije 25 godina ili onaj od prije 15 godina kad su bili u Sarajevu i oni ništa vrijedno nisu napravili u zadnjih 10 godina a karte su im se ne udvostručile već su i 3x skuplje negp što su bile u Beču prije 15 godina. i zato iz principa nisam želio ići na taj koncert jer su oni svoje najbolje odsvirali davno sada nas prave ovcama i kako ono kažu uzmi novce od ovce i bježi.

OB
-obrisani-
09:54 15.12.2011.

zato su napravili RAT da poslej imaju sta snimti ,hihihihiihiihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije