Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat bračnog para

Glumica tvrdi: Supruga sam zatekla s dvije gole žene u krevetu

Paula Patton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
30.01.2017.
u 13:10

Paola Patton od suda traži zabranu prilaska Robina Thickea njoj i njihovom sinu Julianu jer je Robin bio nasilan i prema sinu i prema njoj, a u pismu sudu objasnila je i da se Thicke drogira i da nije bio vjeran

Glumica Paola Patton otkrila je svoju stranu priče vezano za njenog supruga, pjevača Robina Thickea i zašto je tražila zabranu prilaska njoj i sinu. Paola je zbog Robinovog nasilnog ponašanja prema sinu od suda tražila da mu zabrane prilaz, a u zahtjevu za  skrbništvo nad njihovom sinom Julianom navela je kako je njen suprug ovisnik i da drogu uzima otkako su se vjenčali prije pet godina.

- Njegov diler droge bio je i na petom rođendanu našeg sina i taj dan se drogirao - napisala je 41-godišnja glumica, a njeno potresna ispovijest ne zaustavlja se na ovome. Naime, kako Paola tvrdi suprug ju je varao, a kako, gdje i s kim napisala je u pismu sudu.

- Prije četiri godine imao je intimne odnose s nepoznatom djevojkom i to u hotelu u kojem je odsjela cijela naša obitelj tijekom odmora. Na djelu sam ga otkrila i nakon dodjele MTV nagrada, tada sam ga u hotelskoj sobi zatekla s dvije gole žene u krevetu - piše Paola. 

Suprug joj je priznao kasnije da je imao seksualne odnose s još barem sedam žena. 

Cijeli slučaj ispituje socijalna služba, jer dok Paola tvrdi da je Robin nasilan i da je bio nevjeran, pjevač uporno ponavlja da je Paola malo uveličala sve stvari i da manipulira njihovim sinom kako bi dobila skrbništvo.

Komentara 8

DU
Deleted user
13:39 30.01.2017.

Uf, kad bi mene moja žena mogla tako zateći!

PR
pritiskovic
14:40 30.01.2017.

Da si ga zatekla sa dva muškarca onda bi mu sve oprostila....

DR
De Rossi
14:18 30.01.2017.

Tko su ovi? Nikad čuo, ali dobra je koka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije