Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digao pobunu, a onda...

Elton John skočio sam sebi u usta!

elton john
Foto: Screenshot
1/2
17.03.2015.
u 18:18

Samo dan nakon što je popljuvao dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana te pozvao na bojkot njihovih proizvoda, glazbenik je viđen s njihovom vrećicom

Najgore je sam sebi uskočiti u usta. Osjeća to danas na svojoj koži i Elton John. Samo dan nakon što je popljuvao dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana te pozvao na bojkot njihovih proizvoda, glazbenik je viđen s njihovom vrećicom.

Snimljen je u Los Angelesu, na putu u svoj glazbeni studio, a na putu do automobila vrećicu je nosio njegov tjelohranitelj. Pozvao je gay zajednicu da ih ignorira jer su dizajneri otvoreno progovorili o tome da istospolnim parovima djecu ne bi trebalo dati na posvajanje.

– Protivimo se da osobe homoseksualnih sklonosti posvajaju djecu. Jedina obitelj je ona tradicionalna – kazali su talijanski dizajneri magazinu Panorama. Guardian pak piše da je Dolce otišao i korak dalje te utvrdio kako su tretmani za liječenje neplodnosti arhaični i duboko uvredljivi. Djecu dobivenu postupkom umjetne oplodnje nazvao je sintetičkom, a surogat majke maternicama za iznajmljivanje. Elton je sa svojim partnerom Davidom Furnishom dobio dvoje djece pomoću surogat majke, pa ga je ova primjedba i osobno zaboljela. Odmah je Elton pokrenuo pokret na Instagramu nazvan #BoycottDolceGabbana, a uz njega su stale brojne zvijezde.

>>D&G razbjesnili gay zajednicu, Elton John pozvao da ih se bojkotira!

>>Elton John napao Dolcea i Gabbanu oko homoseksualnih obitelji

Komentara 12

Avatar @promatrač
@promatrač
18:23 17.03.2015.

Od danas samo kupujem D&G.. pa taman bankrotirao..

DU
Deleted user
18:46 17.03.2015.

Jeste navalili na taj Dolce i banana štos...kao da su ta dva homoseksualca rekli nešto novo, sad im se svi odjednom dive. Koji je to spin...Dok to izjavi netko iz U ime Obitelji, onda svi pljuju po njima, ali kad dva homoseksualca to kažu, odmah svi pljes pljes, bravo, sjajno,...Baš nam trebaju homoseksualci da nam govore koje su prave vrijednosti.

MO
mojazemlja
19:08 17.03.2015.

Bolest nije izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije