Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrijeđali djecu

D&G razbjesnili gay zajednicu, Elton John pozvao da ih se bojkotira!

Dolce&Gabbana
Foto: Sean Dempsey/Press Association/PIXSELL
15.03.2015.
u 18:47

Talijanski dizajneri smatraju da istospolni partneri ne bi trebali posvajati djecu. Zalažu se za tradicionalnu obitelj, odnosno ono što sami nisu

Vjerojatno najpoznatiji modni dvojac, ali i istospolni par Domenico Dolce i Stefano Gabbana razbjesnili su gay zajednicu i poznatog pjevača Eltona Johna koji je pozvao na bojkot njihovih proizvoda.

Kako javlja Independent, skandal je izbio nakon što su se dvojica dizajnera usprotivila ideji da se istospolnim parovima treba omogućiti posvajanje djece.

- Protivimo se da osobe homoseksualnih sklonosti posvajaju djecu. Jedina obitelj je ona tradicionalna - kazali su talijanski dizajneri magazinu Panorama. Guardian pak piše da je Dolce otišao i korak dalje te utvrdio kako su tretmani za liječenje neplodnosti ''arhaični'' i ''duboko uvredljivi''. Djecu dobivenu postupkom umjetne oplodnje nazvao je ''sintetičkom'', a surogat majke ''maternicama za iznajmljivanje''.

Te riječi neopisivo su uznemirile i uvrijedile britansku pop legendu Eltona Johna koji je, kao što je poznato, s partnerom Davidom Furnishom usvojio dvoje djece.

- Kako se usuđujete moju divnu djecu nazivati ''sintetičkom''. Sram vas bilo za ovakve uvrede - napisao je John na svom Instagram profilu te hashtagom #BoycottDolceGabbana pozvao na bojkot kupovanja odjeće s potpisom talijanskog dvojca. Slavnom pjevaču pridružile su se mnogobrojne osobe, također osuđujući rečenice izrečene u Panorami.

>>Elton John se ženi, na Instagramu najavio veliki dan

>>Las Vegas – niša za ocvale dive, ali i Eltona Johna

Komentara 55

AA
AAlien
19:13 15.03.2015.

Svaka čast. Osobno nemam ništa protiv homoseksualaca. Nije moja stvar. Ali prestanite me j..... u mozak sa uvjeravanjem kako nema razlika između oca i majke i dva muškarca ili dvije žene... Više dosta te političke korektnosti. Nosite se u p.m.. sa svojom rodnom ideologijom.

FA
farukbob
19:00 15.03.2015.

od sada nosim samo D&G

DU
Deleted user
19:09 15.03.2015.

Ljudi znaju zašto to govore s obzirom da dobro poznaju tu zajednicu. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije