Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana ljubavi

D. Bućan prekinuo s jedanaest godina mlađom balerinom

dušan bućan
pixsell
18.01.2012.
u 08:46

Dušan i Marija Brešćanović rastali su se kao prijatelji, zajedno su bili nešto više od godinu dana

Zagrebački glumac Dušan Bućan i mlada balerina Marija Brešćanović prekinuli su svoju vezu koja je potrajala nešto više od godinu dana, piše Story. Glumac zagrebačkog HNK s jedanaest godina mlađom Marijom ostao je u prijateljskim odnosima. I prije svoje veze bili su dobri prijatelji.

Njihovu udaljavanju zasigurno je pridonijelo i Dušanovo višemjesečno izbivanje iz Zagreba. Naime, glumac je nekoliko mjeseci boravio na Aljasci, a stara izreka kaže: "Daleko od očiju, daleko od srca". Na početku njihove ljubavi različitost u karakterima bila je za njih veliki izazov, Dušan kao znatiželjan, nemiran i nepredvidiv, a Marija mirna i samozatajna. No, čini se da je i to presudilo njihovoj ljubavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije