Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dekolte

I u 47. godini otkrila zanosno tijelo i zagolicala maštu mnogih

cindy crawford
Foto: Youtube (screenshot)
1/7
27.03.2014.
u 10:59

Odjevena u kupaći kostim s dubokim dekolteom, Cindy je pokazala taman toliko da zagolica maštu mnogih

Cindy Crawford zaštitno je lice Omega satova, a sada su u javnost dospjele nove snimke jednog od vrućih snimanja uvijek atraktivne manekenke. Iako je snimanje obavljeno prije dvije godine, sada su puštene nove fotografije tada 47-godišnje ljepotice.

Pokazavši svoju bezvremensku ljepotu, Cindy i dalje izgleda zanosno, sudeći prema objavljenom. Odjevena u kupaći kostim s dubokim dekolteom, Cindy je pokazala taman toliko da zagolica maštu mnogih.

Iako je 2000. godine odlučila prestati s manekenstvom, čini se kako je zov bio jači te se danas 48-godišnja Cindy prije dvije godine vratila svom poslu.

>>Cindy Crawford: Nije lako biti supermodel s 47 godina!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
12:33 27.03.2014.

"zagolicala" mastu...cak ni u jugi nije bilo ovoliko srbizama ili cisto srpskih rijeci u vecernjaku...I to stalno od strane istih novinara...a postaje sve gore I gore....

ĆA
ćaćaća
13:04 27.03.2014.

ponestalo lovice pa opet guzu na gotovs...

Avatar gladnijura
gladnijura
12:46 27.03.2014.

Dobraaa!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije