Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji daruje

Prvih 25 čitatelja dobivaju ulaznice za koncert Blondie

Blondie in Concert - LondonDeborah Harry performs with Blondie on stage at Shepherd's Bush Empire in London.   Suzan Photo: Press Association/PIXSELL
20.08.2014.
u 13:00

Od 14 sati treba poslati SMS sadržaja Blondie na broj 666 705

Prvih 25 čitatelja Večernjeg lista koji danas od 14 sati pošalju SMS sadržaja Blondie na broj 666 705 dobivaju od Večernjeg lista na dar dvije ulaznice za koncert Blondie na Špancirfestu u Varaždinu. U SMS-u uz sadržaj poruke treba navesti osobne podatke – ime i prezime te adresu.

A kako bi na koncert sigurno i na vrijeme došli te bezbrižno uživali u dobroj glazbi i atmosferi Večernji list je u suradnji s Pan pivom i ove godine za sve dobitnike osigurao i besplatan autobus koji 25. kolovoza kreće iz Zagreba prema Varaždinu.

Polazak je u ponedjeljak u 19 sati ispred ureda Carlsberga u Ulici grada Vukovara 269 D, a autobus staje točno u centru Varaždina. Polazak autobusom za Zagreb sa Špancirfesta je oko ponoći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije