Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj lošim uvjetima

Od 1. prosinca fizikalna terapija u Klaićevoj 92

01.01.2012., Zagreb - Petero djece ozljedjeno je u igri petardama ispred kuce u Drzicevoj ulici. Dvoje je prevezeno u Klaicevu bolnicu.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL
30.09.2014.
u 09:00

Unajmljivanjem prostora u ulici gdje je i bolnica izbjeći će se situacije, poput one jučer, da se zbog radova u bolnici otkazuju terapije

Djeca koja su jučer stigla u Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici kako bi odradila svoju fizikalnu terapiju, poslana su kućama, a njihov naručeni termin je otkazan.

Uređuje se, naime, prostor za dnevnu bolnicu, pa se fizikalna terapija nema gdje obavljati, kazali su im u bolnici.

O prljavim i zapuštenim podrumskim prostorijama namijenjenima rehabilitaciji već se pisalo, a sprave i strunjače znale su se također i naći poplavljene. Ipak, kako neslužbeno doznajemo, lošim uvjetima bolnica će konačno stati na kraj. Već sutra na bolničkom upravnom vijeću trebao bi se potpisati ugovor kojim bi bolnica uzela u najam prostor veličine 150 četvornih metara u istoimenoj ulici na kućnom broju 92.

Nakon što se ugovor potpiše, od 1. prosinca u tom bi prostoru trebala početi terapija. Do tada će se terapija odvijati u starom prostoru, a sudeći prema riječima sanacijskog upravitelja Osmana Kadića, mali pacijenti koji već danas dođu u bolnicu u Klaićevoj bit će primljeni na terapiju.

–Za vikend smo popravljali radijator iz 1904., a radovi su se oduljili, pa zato nismo mogli na jedan dan primiti djecu. No već od prosinca djeca će imati rehabilitaciju kakvu zaslužuju, po prvi puta u zasebnom prostoru s pet parkirnih mjesta - rekao je Osman Kadić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije