Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UZALUDNO UPOZORAVA

Bračnom paru ponudile masažere pa im ukrali nakit vrijedan 10.000 kuna

krađa
Foto: Thinkstock
03.10.2015.
u 13:22

Dok je jedna prevarantica bračnom paru pokazivala što im nudi na prodaju, druga je krala zlatni nakit

Opetovana policijska upozorenja, osobito građanima starije životne dobi, da u  stan ne puštaju nepoznate osobe koje im nude razne usluge, očito ne daju rezultata, a najnovija žrtva sofisticirane prevare je bračni par iz zagrebačke  Dubrave

Oni  su u svoj stan u petak oko 13 sati pustili dvije žene  koje  su  im  nudile  medicinske masažere i razne kreme.

Dok je jedna prevarantica  79-godišnjakinji  i njezinom 83-godišnjem mužu pokazivala što im nudi na prodaju, druga je iskoristila nepažnju supružnika te im je iz
stana ukrala zlatni nakit. Šteta je 10.000 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrza
14:21 03.10.2015.

Sad se mogu na miru masirat.

DU
Deleted user
08:56 04.10.2015.

Način na koji policija upozorava ne dolazi do tako starih osoba. Ako nemaju obitelj koja je ta upozorenja prenjela. Starci su željni društva pa otvaraju vrata i pljačka se dogodi. Policija bi trebala takva stara domaćinstva posebno, posjetom ili putem pisama upozoriti.

GR
grodar
11:09 04.10.2015.

Bravo za maserke. Samo napred. Ima jos glupih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije