Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroj Mike

Za račun od 43 dolara konobarici ostavio napojnicu od 3 tisuće dolara

račun
Foto: reesspechtlife.com
30.04.2015.
u 23:29

- Njoj je taj novac bio zaista neophodan. Osjećam da sam učinio pravu stvar jer otada je jako sretna - kazao je Mike.

Mike iz New Yorka prošlog je tjedna konobarici za račun od 43,50 dolara ostavio nevjerojatnu napojnicu od 3 tisuće dolara.

- Ta nas žena poslužuje već gotovo godinu dana. Prekrasna je osoba, a prošli tjedan nam je govorila da je prošlog mjeseca dobila obavijest o deložaciji - kazao je Mike, koji nije ABC Newsu želio reći svoje prezime.

"Njoj je taj novac bio zaista neophodan"

Na to prekrasno djelo nagnala ga je i zaklada koju je osnovao njegov bivši profesor nakon što mu se sin, star godinu i 10 mjeseci, utopio. Profesor i njegova supruga su osnovali zakladu koja se temelji na principu "plaćanja unaprijed" kako bi zahvalili svima koji su im pomogli nakon pogreba. Plaćanje unaprijed funkcionira tako da, na primjer, vi platite kavu u kafiću koju ne popijete već ju popije netko tko nema novca za kavu.

Kako bi pomogao konobarici da se riješi najamnine, Mike joj je odlučio ostaviti napojnicu od 3 tisuće dolara. - Njoj je taj novac bio zaista neophodan. Osjećam da sam učinio pravu stvar jer otada je jako sretna - zaključio je Mike.

>>Konobarici ostavio napojnicu od 200 $ i poruku koja ju je rasplakala

>>Omanski sultan ostavio 60 tisuća dolara napojnica

Komentara 7

Avatar TvojUjko
TvojUjko
23:41 30.04.2015.

Ja mislio negdje u Dubrovniku...kad ono neka totlno loklalna vijest..

LA
LANA555
00:09 01.05.2015.

Super

BA
barbaizamerike
02:20 01.05.2015.

istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije