Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanske Alpe

Za 245.000 eura na eBay-u prodaju cijelo selo

selo
Foto: wikipedia
07.07.2014.
u 09:26

Selo se nalazi u blizini nacionalnog parka Gran Paradiso, a za kralja Viktora Emanuela II. bilo je lovački rezervat

Pitoreskno selo u talijanskim Alpama prodaje se za 245.000 eura i to na eBay-u, javlja britanski Telegraph. Ako ste se odlučili za ovu investiciju, trebali biste znati da je većina od 60 kamenih i drvenih objekata u prilično zapuštenom stanju te će kupac za njihovu obnovu morati izdvojiti još kojih stotinjak tisuća funti.

Jedini uvjet kupnje jest da kuće moraju zadržati svoj originalni arhitektonski izgled te se moraju obnoviti u skladu s lokalnom tradicijom.

Selo se nalazi u blizini nacionalnog parka Gran Paradiso, a služilo je kako lovački rezervat za kralja Viktora Emanuela II.

Selo na eBay-u prodaje nekoliko preostalih stanovnika koji se nadaju da će potencijalni kupac spasiti njihov dom od propadanja.

>> eBay su napali hakeri! Hitno promijenite svoje lozinke!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:47 08.07.2014.

Ja isto tako prodajem cijelo selo u Dalmaciji!

EP
epulon
20:41 07.07.2014.

Evo kupit će Nino...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije