Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život na rubu'

Dramatična snimka: Krokodil skoro ugrizao neopreznog fotografa

krokodil
Screenshot: YouTube
25.03.2013.
u 14:07

Dok je fotograf nešto govorio prijateljima, krokodil je iskočio iz vode i njegova čeljust je prošla samo nekoliko centimetara od neopreznog Ruiza.

Jedan trenutak neopreznosti mogao je biti koban za mladog fotografa Antonija Ruiza iz Kostarike koji je želio snimiti "krupne" kadrove krokodila, a zamalo je postao ručak životinje.

Na dramatičnoj snimci koju je snimio prijatelj fotografa, vidi se kako se Ruiz s fotoaparatom u rukama približava rubu vode dok njegovi prijatelji bacaju meso prema krokodilima, piše Daily Mail.

Dok se fotograf namještao za najbolji kadar, dva krokodila su došla bliže kopnu, a jedan od njih se vratio u dublju vodu kada su Ruizovi prijatelji bacili meso. No, drugi se primirio u blizini Ruizovih nogu.

Dok je fotograf nešto govorio prijateljima, krokodil je iskočio iz vode i njegova čeljust je prošla samo nekoliko centimetara od neopreznog Ruiza.

Autor snimke David Clow branio je nesmotrenost svoga prijatelja. – To se zove život na rubu, a ne glupost. To je hrabrost, a ne ludost – kazao je Clow. Snimka je napravljena u Rio Tarcolesu koji slovi kao dobro mjesto za promatranje krokodila.

Ključne riječi

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
16:23 25.03.2013.

Da je bio Gustave to bi bila druga priča !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije