Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan epilog

Skromnom tinejdžeru koji nije želio ni računalo niti bicikl ispunila se želja

Jasmin Hačkčić
Foto: Screenshot YouTube
27.02.2016.
u 16:41

Šesnaestogodišnjem Jasminu Hačkčiću iz Stupara kraj Kladnja u BiH koji je svojom skromnom željom nedavno raznježio cijelu regiju, ispunio se san

Šesnaestogodišnjem Jasminu Hačkiću iz Stupara kraj Kladnja u BiH koji je svojom skromnom željom nedavno raznježio cijelu regiju, ispunio se san.

Prije desetak dana ovaj je mladić, naime, izjavio kako ga ne zanimaju računala niti bicikli već da mu je jedina želja da ima koze jer ga one mogu nahraniti.

– Volim koze jer od njih imam mlijeka, od bicikla nemam nikakve koristi – rekao je tada Jasmin.

Nakon što je u javnost pušten video prilog sa 16-godišnjim Jasminom, ekipa s Fokus.ba posjetila je mladića i otkrila kako on uživa sa svojim novim kozama.

– Što da vam kažem. Nema sretnijeg čovjeka od mene. Ljudi dolaze sa svih strana i pomažu. Sada imam toliko koza da sam s ocem i braćom krenuo praviti novu štalu. Ova koju imam je premala – ispričao je Jasmin koji sada ima 20-ak koza i jarića koje je dobio nakon priloga. 

>> Skromni tinejdžer rasplakao i novinarku: Ne treba mi bicikl ni mobitel

Komentara 4

GU
Gumba017
17:18 27.02.2016.

Bog te maza, zasto se mi potucamo po Australiji , Ameriki i Kanadi? Par koza i mirna Bosna. Valjda jedini pastir u EU bez mobitela.....

AO
ante.oreskovic75
07:48 28.02.2016.

Sirotinja je uvijek poštenija i može biti uzor mnogima!

HR
hromcan
08:09 28.02.2016.

To bi trebao biti primjer EU politićarima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije