Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Rekla prijateljicama da ima rak, a ovo što su učinile za nju će vas dirnuti

Iznenađenje za prijateljicu koja boluje od raka
Foto: Youtube
1/6
03.07.2014.
u 08:21

Gerdi McKenn je ostala bez teksta kada je vidjela što su njezine prijateljice učinile za nju...

U veljači ove godine prijateljice Gerdi McKenn, kojoj je nekoliko mjeseci ranije dijagnosticiran rak dojke, odlučile su za nju prirediti iznenađenje. Organizirale su fotografiranje za što su angažirale južnoafričkog fotografa Alberta Brendenhanna.

No, nije fotografiranje bilo to što je iznenadilo Gerdi, već ono što su njezine prijateljice učinile prije toga. Sve su one otišle kod frizera i ošišale se na ćelavo kako bi pružile podršku svojoj prijateljici koja je zbog raka i kemoterapije ostala bez kose.

Kako je Gerdi reagirala kada ih je vidjela, pogledajte u priloženom videu!

>> Banda motociklista umalo pretukla mladića, a onda se dogodilo iznenađenje

>> Pogledajte reakciju psa koji je za rođendan dobio 100 loptica

Komentara 3

LV
leposava_vlaska
19:27 03.07.2014.

sta su time htjele rjeci?!,doista se ljudstvo pocelo baviti decjim stvarima, a kada bombardiraju ljude sa bespilotnim letjelicama, nitko ne daje to da se razjasnisi, nitko ne pokazuje zrtve, vec samo to kako je sinoc letjelica bombardirala...!?...koliko muslimana se takoko ubija, djece ,zena..civila !? jezus je kazu razapet ne krizu, a onda ovi nose kriz na rukama i vratu, a da je "ubijen" na krevetu ?! dali bi nosili krevet? na rukama i vratu..ne niti je Jezus ubijen, niti je on bio krscanin, niti je on krst ikada necim blagoslovio, on je bio kao svi profeti odan samo bogu, bogu kojeg nitko dosljedan istine ne moze da oblici u jednoj fotografiji ili filmu, pa ni u glavi

LV
leposava_vlaska
19:39 03.07.2014.

La ilahe ilallah (muhammad raasulallah (nitko ne zasluzuje da se obozava osim Allaha, i muhammed je poslanik Allaha) samo jedan zivot imas covjece..dali si ikada mislio na rjeci kao( ima samo jedan bog) kojeg su svi profeti ,od adama ,mabrahama,ma, jezusa ..muhammada a.s obozavali...ako zelis da znas istinu, i zelis videti i citati istinu o jezusu i njenoj majci, zatim iskrenosti o jednom jedinom bogu. ..nauci rjeci la ilahe ilallah , i citaj suru o maria ..na kojem jes videti nesto sto ce ti dati motivaciju o saznanju istine. a imas samo jedan zivot, prozivi ga sa vijerom u 1 boga,jer samo to je kljuc za spas od pakla, dzehenema, gdje ce ljudi gorjeti vjecno, oni koji budu baceni u pakao, a bice ih mnogo ,mnogo ,doista mnogo

Avatar manana.prislin
manana.prislin
12:02 03.07.2014.

bravo, to je pravo prijateljstvo. svaka čast svima njima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije