Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lavina komentara

Ova fotografija razbjesnila je fanove diljem svijeta jer nisu vidjeli što je na njoj

Steven Spielberg
Foto: Facebook
1/2
11.07.2014.
u 12:58

Fotografija poznatog redatelja i 'mrtve životinje' podigla je veliku prašinu

Poznati filmski redatelj Steven Spielberg postao je meta negativnih komentara nakon što se njegova fotografija na kojoj pozira s 'mrtvom životinjom' proširila društvenim mrežama.

Sve je krenulo iz šale Jayja Branscomba, koji je objavio Spielbergovu fotografiju, u povodom priče o 19-godišnjoj Kendall Jones, navijačici koja je razbjesnila sve svojim fotografijama ubijenih životinja s lova na safariju. Kao i Kendalline, i Spielbergova je fotografija podigla veliku prašinu, a mnogi nisu ni primijetili da se iza leđa slavnog redatelja nalazi – mehanički dinosaur napravljen za potrebe filma Jurski park iz 1993. godine.

Da stvar bude još bolja, u komentaru uz fotografiju naznačeno je da je riječ o dinosauru Triceratopsu. – Sramotna fotografija rekreativnog lovca koji rado pozira pokraj Triceratopsa, kojeg je upravo ubio. Molim vas da podijelite fotografiju kako bi svijet mogao imenovati i osuditi ovog čovjeka dostojnog prijezira – napisao je Branscomb.

No, mnogi nisu shvatili sarkazam u komentaru. – Upravo sam prijavio ovu fotografiju. Nadam se da mi se možete pridružiti da zaustavimo ove kukavice – napisao je jedan komentator. – Odvratno! Kladim se da je samo zadržao rogove – stoji u drugom komentaru, dok je bilo i onih koji su prihvatili šalu i pozvali na prikupljanje donacija za spašavanje ove vrste dinosaura od izumiranja.

>> Pogledajte zašto je Facebook-stranica ove navijačice (19) izazvala bijes mnogih

>> Njezine fotke na Instagramu razbjesnile SAD

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 13

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:16 11.07.2014.

Glupih ljudi ne manjka. Misliti da nešto ovakvo glomazno živi na Zemlji, pogotovo kad je još navedeno da je riječ o dinosauru... Svašta...

Avatar liquidsky
liquidsky
13:18 11.07.2014.

Količina općeg neznanja i plitkosti svjetske populacije počela je prelaziti granice civilizacijskog dostojanstva. Žalosno je koliko je ljudsko društvo retardiralo posljednjih desetljeća.

KG
KG002
13:22 11.07.2014.

Šokiram se na dnevnoj bazi kad vidim koliko ima glupih ljudi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije