Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila fotografije

Pogledajte zašto je Facebook-stranica ove navijačice (19) izazvala bijes mnogih

Kendall Jones
Foto: Facebook
1/5
01.07.2014.
u 22:15

Kendall je nedavno postala široko poznata zahvaljujući fotografijama na svom Facebook-profilu

Na prvi pogled 19-godišnja Kendall Jones iz Teksasa jedna je sasvim obična djevojka koja se bavi navijanjem na teksaškom tehnološkom sveučilištu.

No, Kendall je nedavno postala široko poznata zahvaljujući fotografijama na svom Facebook-profilu. Naime, Kendall se bavi i lovom životinja, a na društvenoj mreži ponosno objavljuje svaki novi trofej. Tako joj se na meti našao lav, slon, nosorog, leopard...

Kendall se bavi lovom u Africi od svoje 13. godine, a zahvaljujući hobiju ima 12.000 fanova na svojoj Facebook-stranici. Očekivano, mišljenja oko njezinog ubijanja životinja su podijeljena – tu su i obožavatelji lova, kao i aktivisti za prava za životinja, piše BuzzFeed.

Iako je na Facebooku objasnila da su životinje ubijene zbog spašavanja populacije bijelog nosoroga, nije spriječila lavinu komentara, a pokrenuta je i online peticija za zatvaranje njezinog Facebook-profila koju je potpisalo više od 40.000 ljudi. Slična peticija pokrenuta je i u Južnoj Africi u kojoj građani od vlade traže zabranu ulaska Kendall u zemlju.

No, čini se da djevojka nije previše zbog toga zabrinuta. – Svi protivnici lova koji mi ostavljaju negativne komentare i dijele moje fotografije na svojim stranicama pomogli su mi skupiti više od 600 lajkova u zadnjih 48 sati – napisala je ova mlada ljubiteljica lova.

>> Izbola prijateljicu 65 puta kada je vidjela što je objavila na Facebooku

>> Njezine fotke na Instagramu razbjesnile SAD

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 35

CE
celavigad
22:52 01.07.2014.

Dabogda na nju neko tako lego.Pa makar to bio ja...

FA
faxfax
22:50 01.07.2014.

pa prijatelju ako ti nebi ja bi je izdero ko kravu...

GU
Gumba017
01:07 02.07.2014.

Baš kao i Nadan Vidošević: smeće praznoglavo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije