Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva hrabrost

Opasan skok u more mladog Zadranina munjevito se proširio internetom

skok
08.07.2016.
u 16:00

More je na mjestu gdje je mladić skočio duboko tek metar i pol

Nevjerojatan video skoka mladog Roka Čirjaka iz Zadra proširio se društvenim mrežama, a snimka je objavljena i na YouTubeu. Snimka prikazuje skok u Foši s Kopnenih vrata 21- godišnjeg Roka, inače poznatog skakača u vodu.

 

Među mnogobrojnim turistima u Foši nastala je prava pomutnja kada su vidjeli Roka kako skače u more. Sve je zabilježeno kamerom jučer, 7. srpnja.

 

 

Roko Čirjak zaradio je spontani pljesak mnogobrojnih turista za svoj vrlo opasan skok. Roko je poznat kao vrsni skakač u vodu, a na tom mjestu more je na dubini od svega metar i pol. Uslijedile su brojne čestitke na hrabrosti, javlja portal 057info.hr

Ključne riječi

Komentara 40

OB
ObrenM
16:42 08.07.2016.

Primjerno ga kazniti.Da je nastradao bilo bi "jadan mladic".Moguce da je bio i pod uticajem "vitamina".Njegov primjer bi mogao biti okidac i za druge zeljne slave, kojima je to jedini problem u zivotu.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:15 08.07.2016.

Ok bacio se se s te visine u more duboko metar i pol, vidimo slike, ali ne vidimo da je opet skakao nakon toga skoka..

RI
Ringo
17:23 08.07.2016.

Još kad bi autor videa znao zarotirati mobitel za 90°.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije