Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje!

'Natjerala' ga da nosi ovu majicu ako želi na Ibizu bez nje

majica
Foto: Facebook
1/2
09.09.2014.
u 08:51

Fotografije majice završile su na Facebooku te je mladi par u kratkom roku stekao veliku popularnost na društvenim mrežama

Posesivna djevojka ''natjerala'' je svog dugogodišnjeg dečka da nosi majicu s njihovom fotografijom i to tijekom njegova putovanja na Ibizu na koje će se uputiti bez nje. Abbie Bartlett (20) dala je izraditi majicu s porukom: ''Volim svoju djevojku Abbie i mrzim djevojke s Ibize pa me zato ostavite na miru''.

Djevojka je za Daily Mail izjavila kako je majica bila iznenađenje te ju je spakirala u dečkov kovčeg bez njegova znanja.

Fotografije majice završile su na Facebooku te je mladi par u kratkom roku stekao veliku popularnost na društvenim mrežama.

– Leon je rekao kako će je definitivno nositi na Ibizi jer sad je praktički slavan, no mislim kako bi majica mogla proizvesti suprotan efekt i privući djevojke koje vole izazove – izjavila je Abbie koja je dodala kako je ipak riječ samo o šali.

– Nemam razloga biti ljubomorna jer znam da me Leon nikada ne bi prevario – rekla je Abbie.

 

>> Ne biste vjerovali zbog čega je ljubomorna na kolegice

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrxxx111
11:07 09.09.2014.

da ima 20 kg manje mozda se i nebi imala cega bojati

PS
Privatni sektor
09:44 09.09.2014.

So sick

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije