Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obljetnica

ZKM za 75. rođendan časti publiku besplatnim ulaznicama

ZKM
ZKM
02.04.2023.
u 14:20

Za svaku kupljenu ulaznicu do 12. Travnja poklanjamo jednu ulaznicu

Zagrebačko kazalište mladih uskoro slavi svoj 75 rođendan i časti svoju vjernu publiku. Za svaku kupljenu ulaznicu do 12. Travnja ZKM  poklanja jednu ulaznicu za izvedbe predstava "Dobro je dok umiremo po redu" (11, 12. Travnja) ili "Svjetlo pada" (27, 28. Travnja). Za ulaznice kupljene u webshopu, gratis ulaznicu potrebno je zatražiti na blagajni kazališta te tom prilikom predočiti potvrdu kupovine. 
U mjesecu travnju, osim već dokazanih uspješnica, poput "Črne mati zemle", "Dobro je dok umiremo po redu" i" Braće Karamazovih," pogledajte novu predstavu "Moj muž" u režiji Dore Ruždjak Podolski, o kojoj se već sada govori kao o novom kazališnom hitu. 

Ključne riječi
zkm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije