Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najava od ranije

Žičaru Sljeme početkom sljedećeg tjedna čeka servis, a uskoro bi mogla postati i besplatna

Zbog vremena otkazana današnja skijaška utrka na Sljemenu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
12.01.2024.
u 09:15

Podsjetimo, prošle jeseni gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je kako će najvjerojatnije vožnja žičarom biti besplatna za Zagrepčane.

Sljemenska žičara sljedećeg ponedjeljka proći će redoviti mjesečni servis zbog čega taj dan neće biti u funkciji, izvijestili su iz Zagrebačkog električnog tramvaja koji rukovodi žičarom.

– Zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda, žičara Sljeme neće biti u pogonu u ponedjeljak, 15. siječnja. Za putovanje na Sljeme može se koristiti autobusna linija 140 (Mihaljevac - Sljeme) – stoji u obavijesti.

Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare, navode u ZET-u. Podsjetimo, prošle jeseni gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je kako će najvjerojatnije vožnja žičarom biti besplatna za Zagrepčane.

Spominjalo se kako bi se u realizaciju tog poteza moglo ići početkom ove godine, no još nema službenih najava, odnosno donošenje odluke se razmatra.

VIDEO Tomašević o besplatnoj žičari za Zagrepčane: 'Smanjio bi se  broj automobila koji idu na Sljeme'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:17 13.01.2024.

Ponavljam kaj sam već nekoliko puta napisal: ne znam za nijednu jedinu žičaru u svijetu koja svaki mjesec mora na tehnički!

ŠA
Šašnik
20:07 16.01.2024.

Istina a ne laž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije