Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte koje

ZET od utorka mijenja trase nekih autobusnih linija

ZET,portal (1)
Robert Anić
29.03.2013.
u 12:02

Izmjene na linijama 280 Dubec – Sesvete – Šimunčevec i 274 Zagreb (Dubec) – Sesvete – Laktec

Autobusna linija 280 Dubec – Sesvete – Šimunčevec, zbog asfaltiranja Šimunčevečke ceste koja se zatvara za sav promet od utorka, 2. travnja, od osam sati ujutro do završetka radova (petak, 12. 4.) prometovat će izmijenjenom trasom, i to: iz Dupca redovnom trasom do raskrižja Vugrovečka cesta/Dobrodolska, nastaviti Vugrovečkom, Zlatarskom, Augusta Šenoe, Slatinskom i Đure Popovića, do okretišta u Šimunčevcu.

Na izmijenjenom dijelu trase, u Slatinskoj ulici, kod kućnog broja 43 uspostavlja se obostrano autobusno stajalište.

Autobusi na liniji 160 Savski most – Lipnica, prometovat će u utorak, 2. travnja, od 8.00 do 15.00 sati skraćeno, samo do pivnice „Dva volana“ (raskrižje Gornjodragonoške i Havidićke), zbog izrade betonskog propusta ispod Lipničke ceste, koja će bit zatvorena za sav promet.

Autobusna linija 274 Zagreb (Dubec) – Sesvete – Laktec, od utorka, 2. travnja, od 8 sati, prometovat će skraćeno, zbog nastavka radova na asfaltiranju prometnice od Cerja do Glavničice.

Radovi će se obavljati u dvije faze:

I. faza: u utorak, 2. travnja, od 8 sati asfaltirat će se kolnik na dionici od Glavničice do Drenčeca, a prometnica će biti zatvorena za sav promet, planirano do kraja istog dana. Autobusi će voziti na relaciji Dubec – Drenčec i to prema postojećem voznom redu iz Dupca, dok će se polasci iz Drenčeca ostvarivati 5 minuta kasnije, u odnosu na vremena koja su u voznom redu navedena kao polazna iz Lakteca. Školski autobus za vrijeme radova također će voziti skraćeno do Drenčeca. Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost, uspostavit će se izvanredna autobusna linija Glavničica (Ulica Petrasi) – Laktec – Lužan, na kojoj će voziti minibus prema posebnom voznom redu.

II. faza: od srijede, 3. travnja, od 8 sati do utorka, 9. travnja ujutro, autobusna linija 274 prometovat će skraćeno do Cerja, prema postojećem voznom redu, dok će se polasci iz Cerja ostvarivati 10 minuta kasnije od planiranog voznog reda. Školski autobus vozit će do Cerja. Uspostavit će se izvanredna autobusna linija Drenčec – Glavničica – Laktec – Lužan na kojoj će voziti minibus prema posebnom voznom redu.

Od subote, 6. 4. ujutro, do ponedjeljka, 8.4. do 8.00 sati linija 274 prometovat će redovito do Lakteca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije