Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zbog kratkog spoja na instalacijama izgorjelo više od 50 životinja

Iako je vlasnik tvrdio da u požaru nisu stradale životinje, kako doznajemo, vatra ih je progutala jer nisu na vrijeme uspjele istrčati iz zapaljene staje.
14. studenoga 2009. u 15:01 3 komentara 23 prikaza
eko selo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Kratki spoj na električnim instalacijama uzrok je požara na eko gospodarstvu u Kravljaku kraj Samobora, potvrdila je policija. Kratki spoj na električnim instalacijama zapalio je krovište, a vatra se brzo proširila i na cijelu staju.

Podsjetimo, imanje Željka Milovanovića unajmila je Nova TV za potrebe snimanja svoje hit-serije “Najbolje godine”. Iako je vlasnik tvrdio da u požaru nisu stradale životinje, kako doznajemo, vatra ih je progutala jer nisu na vrijeme uspjele istrčati iz zapaljene staje.

Uz više od 50 stradalih životinja, kako doznajemo, izgorjela je i oprema Nove TV.  Za nastavak snimanja serije morat će nabaviti nove kabele, reflektore i stative.

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • hauba:

    nazalost, krivo ste upuceni..u pozaru su ipak izgorjele zivotinje kako su vam potvrdili vatrogasci i policija.

  • Takaros:

    kod pozara nije lako spasavati zivotinje, narocito konje jer se oni uvijek hoce vratiti u stalu bez obzira sto ce poginuti u njoj. zivotinje u panici, to je prilicno zahtjevno za spasavanje. no nesto zivotinja je ipak spaseno. u svakom ... prikaži još! slucaju, steta, velika steta...

  • -obrisani-:

    Večernjakovi novinari i reporteri još uvijek uče i pisanje hrvatskim jezikom, ali im nikako ne ide, te uvijek naginju na bosanski, a pravopis prava katastrofa