Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazov

Zagrlite se za rušenje Guinnessovog rekorda

Zagrljaji
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.02.2016.
u 12:14

S grljenjem se počelo već jutros u centru Zagreba gdje su članovi Saveza uz podršku ambasadora projekta, gradonačelnika Milana Bandića dijelili zagrljaje.

U tjedan dana više od 108.121 fotografija zagrljaja. Toliko ih se treba skupiti ukoliko Hrvatska želi oboriti svjetski rekord. Svatko se, naime, može uključiti u rušenje Guinnessovog rekorda u sklopu kampanje "Zagrli za rijetke" koju je pokrenuo Hrvatski savez za rijetke bolesti povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti.

- Cilj je zagrljajem poručiti ljudima koji boluju od rijetkih bolesti da nisu sami - objasnila je Anja Kladar iz Saveza te napomenula da rekord trenutno drži Kanada, no sigurna je kako će hrvatski građani ipak biti uspješniji. S grljenjem se počelo već jutros u centru Zagreba gdje su članovi Saveza uz podršku ambasadora projekta, gradonačelnika Milana Bandića dijelili zagrljaje. 

Svatko se u projekt može uključiti tako da se zagrli s nekim, uslika te sliku postavi na stranicu www.zagrlizarijetke.com do 27. veljače

Komentara 6

TO
tovaravot
00:52 22.02.2016.

kakve gluposti

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
13:03 21.02.2016.

Netko nam smješta da lakše proširimo gripu...

DE
demokršćanin
11:31 22.02.2016.

Kako se grljenjem može pomoći onima koji imaju nekakvu posebnu bolest?Tko je izmislio grljenje i slikanje grljitelja?Možda i taj izumitelj grljenja ima posebnu bolest koja se zove GRLJENJE.Evo Bandić se grlio pa su mu se upalili sinusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije