Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK KONKURENATA

Zagrebački taksisti dogovorili primirje i suradnju

\'15.02.2010. Hrvatska, Zagreb - Zagrebacki taksisti na taxi stajalistu u Marticevoj ulici. Photo: Anto Magzan/PIXSELL\'
Anto Magzan/PIXSELL
24.02.2012.
u 14:40

Nakon dva napada koja su posljednjih dana na njihove djelatnike izvršili taksisti Radio Taxi Zagreba, predstavnici vodstva Taxi Cammea inicirali su susret s čelnicima konkurentske tvrtke

Uprave tvrtki Taxi Cammeo i Radio Taxi Zagreb dogovorile su u petak suradnju i preuzele obvezu međusobnog izvještavanja i reagiranja nakon incidenata, piše u priopćenju Taxi Cammea.

Nakon dva napada koja su posljednjih dana na njihove djelatnike izvršili taksisti Radio Taxi Zagreba, predstavnici vodstva Taxi Cammea inicirali su susret s čelnicima konkurentske tvrtke kako bi spriječili nove incidente i smanjili tenzije koje su izbile zbog žestoke tržišne utakmice.

>>Dvojica taksista šakama napala vozača Cammea

– U Radio Taxiju Zagreb dočekani smo hladno, ali smo ipak na kraju uspjeli dogovoriti suradnju. Od danas će vozačima i vozilima Taxi Cammea, obvezali su se iz udruge Radio taxi Zagreb, biti omogućena nesmetana upotreba taksi-stajališta u Zagrebu, kao i ulazak u krug bolnica, kada naša vozila dolaze na polazište naručene vožnje – piše u priopćenju koje je poslao voditelji službe Taxi Cammea Miroslav Hoffman.

Po završetku razgovora direktor Taxi Cammea Vladimir Minovski i tehnički direktor tvrtke Dražen Medić posjetili su PU zagrebačku gdje ih je, na vlastiti poziv i zahtjev, primio načelnik Tomislav Buterina.

Buterina je obećao da će odmah pokrenuti više preventivnih akcija kako bi se smirile napetosti i izbjegli fizički sukobi između zagrebačkih taksista.

Komentara 12

NO
Novinar
17:52 24.02.2012.

Vozio sam se nedavno s radio Taxi Zagrebom i vozač mi se cijelo vrijeme žali kako uz ovakve cijene ne mogu egzistirati, za sve je kriv Cammeo itd. I dodao je da će Cammeo propasti pa će vratiti cijene na staro. Glavni je problem što je projekcija za taksiste rađena na tome da Zagreb ima milion i nešto stanovnika, a ima oko 800000. Problem se može rješiti samo da se smanji broj Taxi-a. No, moram pohvaliti nove cijene jer zaista čine Taxi dostupnim i jako pomaže kada ideš primjerice u bolnicu.

KN
knezevic3d
17:54 24.02.2012.

kalimerovci su uvijek i mogli na taxi stajališta ali nije im dao la-kosta vec im je naredio da kupe pješake,i da staju gdje nisu stajališta jer ako koriste taxi stajališta onda i postoji neki red, a kod njih nema redaa to nema sanse da zazivi kod njih la-kosta je navikao na ciganiju i to ce uvijek biti taj se ne mjenja....opet ce oni po svome bit ce tu još rata...

DW
dr.who
16:55 24.02.2012.

Nešto ne kužim.Zar su doista taxi stajališta \"šahisti\" smatrali privat imovinom?I kao velikodušno oni nekom nešto ustupaju.Strašno.I ako sam dobro shvatio oni drugima odobravaju ulazak u krug bolnica...pa ovo graniči s perverzijama na \"šahovski\" način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije