Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni režim

Zagrebačka policija poziva: I ove subote možete doći po svoju novu osobnu iskaznicu i putovnicu

Zagreb: Velike gužve ispred zgrade Policijske uprave u Petrinjskoj
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
30.07.2022.
u 09:33

Dokumenti se mogu preuzeti na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev: Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Črnomerec i VI. policijska postaja Novi Zagreb.

Oni koji su predali zahtjeve za izradu novih osobnih iskaznica i putovnica,  i ovu subotu od 7 do 15 sati moći će ih preuzeti, i to na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev: Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Črnomerec i VI. policijska postaja Novi Zagreb.
 
– Naglašavamo kako se na preuzimanje izrađenih osobnih iskaznica neće čekati kao tijekom radnog tjedna – kazali su u PU Zagrebačkoj. S obzirom na velike gužve na šalterima zbog godišnjih odmora, zagrebačka policija 25. lipnja 2022. godine počela je s organizacijom uručenja izrađenih osobnih iskaznica i putovnica svake subote pa sve do 27. kolovoza 2022. godine u vremenu od 7 do 15 sati.


 
Potrebno je ponijeti potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu (preuzima se osobno na lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev).
 
Oni koji žele provjeriti je li njihova osobna iskaznica gotova mogu to učiniti putem govornog automata na 01/4563-602, a za putovnicu mogu nazvati na 01/4563-601
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije