Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Zabilježen potres kod Zagreba: 'Zatutnjalo je kao da grmi'

potres
EMSC
04.07.2021.
u 13:22

Magnituda potresa iznosila je 1.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru I-II stupnja EMS ljestvice

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su vrlo slab potres s epicentrom kod Planine Donje, 13 km sjeveroistočno od Zagreba  u 11,32 sati. Magnituda potresa iznosila je 1.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru I-II stupnja EMS ljestvice.

Na EMSC-u javljaju se građani iz Kašine koji kažu da si osjetili potres. "Tutnjava i lagane vibracije, 2. Kat kuće", napisao je jedan korisnik. "Udarac i laganini vibracija", javio je korisnik iz Čučerja. "Zatutnjalo je kao da grmi", napisao je korisnik. 

Ključne riječi

Komentara 8

PL
posten_lopov
08:11 05.07.2021.

Dok trijezan osjeti, pijan se naspava.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
10:10 07.07.2021.

Kasina je inace poznata i kao vrazje grotlo , u samom selu ima 7 udruga lijecenih alkoholicara , inace ljupko selo , prekrasno

Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:22 04.07.2021.

Ja iz komsiluka, Srbije, dosao u posetu rodbini u Zagreb. U zao cas! Zatreslo nasu trosnu kucu Dubravi, pala 2 lustera.. putujem odmah dalje, rodbinu da posetim u mMinhenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije